Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Raam en groot hefschuifraam compleet vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Raam en groot hefschuifraam compleet vervangen:

Raam en groot hefschuifraam compleet vervangen

Op tweede verdieping uitbreken en wegvoeren bestaande ramen. Vervanging van een hefschuifraam 2980 x 2250 in de living en van een dubbel opendraaiend deel draai-kip raam in de slaapkamer. Nu ramen in houtwerk of pvc, kleur te respecteren. Glas nu enkel en moet dubbel glas worden.

Nieuwe PVC ramen met isolatie glas plaatsen

Het huis is een 3 slaapkamer HOB, van de kleine landeigendom, gebouwd in 1969. Er zitten nog de originele houten ramen met enkel glas in het huis. Beschrijf huis: Voorgevel: groot living raam, voordeur, vierkant toilet raam, Barn door houten garagepoort. 3 paneel slaapkamer raam, 2 paneel badkamer raam. Zijgevel: twee garage raampjes, vierkant, van de nieuwe keuken Achtergevel: achterdeur, 2 paneel oude keuken raam (te vervangen met franse dubbele deur, + brik en drempel werk), living raam. 3 paneel slaapkamer, en 2 paneel slaap kamer glas.

Houtrot behandelen

Ik ben op zoek naar iemand die houtrot kan uitkappen en het raamkozijn herstellen. 1 groot raam (met drie kozijnen).

Ramen vervangen

Alles is in aluminium, de erkers bestaan nu uit 2 venstens die openkunnen met daartussen een groot raam dat niet open kan en 2 kleine zijramen. En dan nog eens 2 ramen die met 2 delen volledig open kunnen. Gelegen op 1e en 2e verdieping

PVC raam vervangen of herstellen

Groot raam in keuken (scharnieren) is gebroken door de rukwinden. Heel het kozijn hangt nog vast met één scharnier. We hebben dus een schrijnwerker nodig die het raam kan herstellen / vervangen. Kozijnen in PVC. Dubbele beglazing met aluminium afwerking.

Houtrot herstellen en siliconen andere ramen preventief behandelen

We hebben een aantal houten ramen die waarschijnlijk aangetast zijn door houtrot doordat de silicone niet meer in goede staat is. 1 raam moet men zeker de profielen herstellen, een vijftal andere waaronder een groot en een schuifraam, preventief behandelen.

Nieuwe aluminium ramen met dubbel glas plaatsen

Alle ramen en deuren moeten vervangen worden van de huidige woning. Het gaat om een 4 tal grote ramen. Graag nieuwe ramen in aluminium en dubbel glas. We zijn ook bezig met een bijbouw, ook hiervoor een groot schuifraam en een klein rond raam te plaatsen.

Twee dakramen plaatsen

Voor mijn nieuwbouwhuis zoek ik nog 2 geschikte dakramen. Ik bouw staalbouw huis, het zadeldak (helling 45 graden) bestaat dus uit een stalen structuur met hierop sandwichpanelen van 200 mm dik, hierop komen nog dakpannen. Op beide dak-zijdes is een raamopening voorzien voor dakramen met volgende afmetingen: Raam 1: breedte 2700 mm hoogte 2822 mm Raam 2: breedte 2675 mm hoogte 1400 mm. Ik vermoed dat er een aantal dakramen verbonden gaan moeten worden tot 1 groot raam.