Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Raam plaatsen in bestaande buitenmuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Raam plaatsen in bestaande buitenmuur:

Raam plaatsen in bestaande buitenmuur

Nieuwe opening maken in een buitenmuur om een extra raam te plaatsen.

Blokhut Cube plaatsen

Tuinhuis plaatsen model Blokhut Cube, 400x320 met raam in de voorzijde. Bijkomend had ik ook willen weten of de beton-plateau al moet gegoten zijn?

Kozijnen en dubbel raam plaatsen

12 groter ramen plaatsen/ verbreden met dubbel glas plus nieuwe kozijnen. De kozijnen graag in PVC of aluminium en in het grijs indien mogelijk .

Raam herstellen

Een bestaand dubbel raam heeft op 2 plaatsen verrotingsverschijnelen in het hout. 1 dubbel raam : br 2m20 op1m20

Plaatsen nieuw velux raam

Plaatsen van nieuw dakraam in zolder

Dubbelglas plaatsen

Graag willen wij de bestaande aluminium ramen renoveren. Dubbel glas steken plus sluiting met buitengevel renoveren. Kortom komt het neer op: - plaats van dubbel glas raam in bestaand aluminium kaderwerk - het verbeteren van de aansluiting met de buitengevel zodanig dat de tocht en warmteverlies minimaal is We zijn dus niet op zoek naar een totaal nieuw kaderwerk, maar naar een renovatie van bestaande situatie

Raam van een dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel plaatsen, van binnen doen wij alles zelf. Het gaat dus enkel om het plaatsen van het raam. Afmetingen bespreken wij graag met de vakman om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Nieuwe aluminium ramen met dubbel glas plaatsen

Alle ramen en deuren moeten vervangen worden van de huidige woning. Het gaat om een 4 tal grote ramen. Graag nieuwe ramen in aluminium en dubbel glas. We zijn ook bezig met een bijbouw, ook hiervoor een groot schuifraam en een klein rond raam te plaatsen.