Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Raam plaatsen in bestaande buitenmuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Raam plaatsen in bestaande buitenmuur:

Velux vervangen

Velux raam van 25j oud vervangen. Momenteel barst in glas aan binnenkant. Vliegenhor plaatsen. Verduistering werkt nog maar niet zeker of die kan hergebruikt worden. Afmetingen van het raam zijn ong. 1.38m x 0.76m.

Houtrot behandelen

Houten kader van badkamerraam herstellen. Onderaan houtrot door regen want raam heeft altijd op kipstand gestaan. Er komen houtschilfers af en is zo wak dat je er op sommige plaatsen gewoon een gat kan induwen. Alle ramen in woning ook eens nakijken.

Raam uitbreken en deur plaatsen

Graag zou ik een raam laten uitbreken en een deur plaatsen op de 1ste verdieping

Plaatsen schuifraam

Ik wil graag een nieuwe schuifdeur/raam laten plaatsen naar de tuin toe en een dakvenster op zolder. Materiaal: PVC.

Nieuw schuifraam installeren

Ik zou graag een schuifraam laten plaatsen met de volgende afmetingen. Wand tot wand (hoogte) :193 cm. Wand tot wand (breedte) :135 cm. Glas dikte: 6mm Bruin/groen getint - omkadering. Het raam was oorspronkelijk zonwerend dus ik zou graag de nieuwe ook zonwerend willen hebben. Het raam moet ook dubbelglas zijn.

Raam vervangen stacaravan

Raam caravan vervangen. Oud glas verwijderen. Dichtzetten met houten plaat. Nieuw raam plaatsen in rubber sponning. Glasdikte is 3mm, Hoogte 77cm en breedte 1.33m

Herstellen van verbindingspaneel raam

Mijn verbindingspaneel van 1 meter 20 op 3 cm is er af gewaaid en zou iemand moeten hebben om een nieuw op maat te maken in antraciet grijs PVC en te plaatsen.

Plaatsen van velux dakraam

Vervanging van een bestaand velux raam in hout door een nieuw andere materialen (geen hout!!!)op zolder Geluiddempend glas