Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Raam vervangen stacaravan" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Raam vervangen stacaravan:

Raam vervangen stacaravan

Raam caravan vervangen. Oud glas verwijderen. Dichtzetten met houten plaat. Nieuw raam plaatsen in rubber sponning. Glasdikte is 3mm, Hoogte 77cm en breedte 1.33m

Ramen vervangen

1 Raam aan straatkant, 2 ramen aan Noordkant en 2 ramen aan Zuidkant voorzetramen voorzetten. Afmetingen zijn 1.20m x 1.45m. Graag HR+++ glas, geluidswerend. Binnen zijn de voorzetramen gescharnierd en in het midden opengaand om te luchten. Draai- Kiepstand. 2 Vleugels.

Vervangen buitenramen

Wij wensen drie houten buitenramen (momenteel dubbel glas) in onze bestaande woning (bouwjaar 1977) te vervangen door ramen in PVC of aluminium. Het betreft twee identieke ramen van +/- 120cm breed en 225cm hoog, en een derde raam van +/- 364cm breed en 165 cm hoog . Dit laatste raam eventueel op te splitsen in meerdere delen. Graag ook voorzien van kiepstand en inbraakveilige sluiting. Indien de aanwezige rolluiken niet kunnen worden behouden zijn deze ook mee te vervangen. Rolluik (nieuw of huidig) grote raam uit te rusten met elektrische motor.

Repareren of vervangen van houten ramen

De onderste houten balken van het raam vertonen scheuren en water lekt naar binnen toe. Graag repareren of vervangen van onderste en bovenste balken. Afmetingen ongeveer 2.5 - 3 meter.

Garagepoort vervangen door raam

De garagepoort vervangen door venster waarvan 1 draai/kip systeem bevat. Houten buitenwerk en dubbelbeglazing.

Raam vervangen en lek in velux herstellen

De venster in onze douche moet vervangen worden. Liefst raam in pvc. Afmeting = ongeveer 100 x 50 cm. Verder is er ook een lek tussen de sluiting van een veluxraam en het dak. Velux is niet kapot. Afmeting = 120 x 65 cm.

Raam en groot hefschuifraam compleet vervangen

Op tweede verdieping uitbreken en wegvoeren bestaande ramen. Vervanging van een hefschuifraam 2980 x 2250 in de living en van een dubbel opendraaiend deel draai-kip raam in de slaapkamer. Nu ramen in houtwerk of pvc, kleur te respecteren. Glas nu enkel en moet dubbel glas worden.

Schuifraam met elektrisch rolluik plaatsen

Ik wil graag een vast raam in de living vervangen door schuifraam met een elektrische rolluik. Chauffagebuizen moeten een beetje verlegd worden. Opening aan te passen. Raam in PVC.