Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Nieuwe ramen en deur in stacaravan steken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe ramen en deur in stacaravan steken:

Mechanisme pvc raam herstellen + rolluiken plaatsen + vliegenraam maken

Rollluiken voor 4 ramen en een deur (306×160 cm, 284×165 cm, 110×160 cm, 62×133 cm, 83×245 cm) Vliegenramen voor 3 ramen (306×160 cm, 284×165 cm, 110×160 cm) Vliegenschuifdeur (83×245 cm) 1 PVC raam moet hersteld worden

Nieuwe PVC ramen met isolatie glas plaatsen

Het huis is een 3 slaapkamer HOB, van de kleine landeigendom, gebouwd in 1969. Er zitten nog de originele houten ramen met enkel glas in het huis. Beschrijf huis: Voorgevel: groot living raam, voordeur, vierkant toilet raam, Barn door houten garagepoort. 3 paneel slaapkamer raam, 2 paneel badkamer raam. Zijgevel: twee garage raampjes, vierkant, van de nieuwe keuken Achtergevel: achterdeur, 2 paneel oude keuken raam (te vervangen met franse dubbele deur, + brik en drempel werk), living raam. 3 paneel slaapkamer, en 2 paneel slaap kamer glas.

Nieuwe ramen en deur in stacaravan steken

Ik wil 4 nieuwe ramen en deur in pvc van een stacaravan. Een tweede deur moet omgebouwd worden tot een raam dat open kan

Blokhut afbreken en nieuwe plaatsen

Het afbreken van een bestaande blokhut en het plaatsen van een nieuwe blokhut. De afmetingen zijn 5 x 3 meter zijde hoogte is 2 meter en de nokhoogte is 2,5 meter. Een dubbele deur en 2 ramen. Er is stormschade en dit zou via de verzekering moeten verlopen. Het dak is aan 1 kant opgehoffen geweest en staat nu uit de haak alsook de deuren. Eventuele grondige reparatie zou ook een optie kunnen zijn!?

Vervangen van oude voordeur en oude ramen

Wij willen in onze woning de ramen op het gelijkvloers en de voordeur vervangen. Deze ramen en voordeur zijn nog met enkelglas. Wij zouden echter graag het karakter van de woning behouden en indien mogelijk de ramen/deur (deels) behouden of laten kopiëren. Ramen: 2.40 x 1.20 m Voordeur: 3.43 x 1.54 m

Ramen en deur in pvc vervangen

Vervangen van 11 ramen door nieuwe ramen met dubbel glas en twee deuren. Chassis en glas. Nu is het houtwerk met enkel glas. Ramen in PVC en dubbel glas.

Vervangen voordeur

Ik had graag een offerte ontvangen voor het vervangen van mijn voordeur in mijn aangekochte rijhuis in Gentbrugge. Graag een pvc-voordeur met bovenlicht. De RAL-kleur bezorg ik u later, daar ik die niet van buiten ken. Als bijlage gaat een foto van de gevel, zodat u zich een idee kan vormen. Ik voeg, ter info, ook een aantal voorbeelddeuren die ik mooi vind (kwestie van u een idee te kunnen geven). Ik bekijk nog of er bovenaan iets met arduin kan worden gedaan (maar dat is niet evident, aangezien er een ‘strik’ is gemetst boven de ramen en de deur…). De afmetingen zijn als volgt (gemeten langs de binnenkant): volledige hoogte (incl. bovenlicht): 2.54 m; breedte: 90 cm; bovenlicht: 36 cm hoog.

Houten profielen ramen aanpassen en nieuwe deur steken

De ramen zijn van hout, maar sluiten niet goed meer. Hout is volgens ons nog in goede staat met dubbelglas, maar moeten allemaal bijgeregeld worden. Het gaat om een 10 tal ramen. Ook een nieuwe deur willen we graag in hetzelfde hout laten plaatsen.