Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Ramen en deuren in pvc plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ramen en deuren in pvc plaatsen:

Ramen en deuren plaatsen

5 kleine ramen (kelder, WC, naast voordeur, badkamer), 1 schuifraam, 1 buitendeur, 1 venster. op maat gemaakt worden. Materie: PVC. Verbouwing.

Rubber vervangen raam

De rubbers van ramen en deuren te vervangen 8 ramen 3 grote ramen en 2 deuren allemaal hout. Afmetingen. 6x 100x120 2x50x30 2XDeuren 2x2,5

Blokhut afbreken en nieuwe plaatsen

Het afbreken van een bestaande blokhut en het plaatsen van een nieuwe blokhut. De afmetingen zijn 5 x 3 meter zijde hoogte is 2 meter en de nokhoogte is 2,5 meter. Een dubbele deur en 2 ramen. Er is stormschade en dit zou via de verzekering moeten verlopen. Het dak is aan 1 kant opgehoffen geweest en staat nu uit de haak alsook de deuren. Eventuele grondige reparatie zou ook een optie kunnen zijn!?

Ramen en deuren vervangen stacaravan

ik wil graag de ramen en deuren vervangen in onze stacaravan naar pvc of alu ramen met dubbel glas. De afmetingen kan de vakman via mail verkrijgen het gaat over 11 ramen en 2 deuren

Plaatsen van nieuwe ramen

Ik ben bezig met een verbouwing van een woning en het aanbouwen van een nieuwe achterbouw waarin de keuken komt Ik ga de woning verhuren. Hiervoor heb ik nieuwe ramen nodig en zou ik een offerte willen ontvangen. Ik zou PVC ramen en deuren willen in buitenkleur ral 7039 kwartsgrijs binnenkleur wit. Afmetingen ramen en deuren: B X H maten zijn voorlopig gemeten in den dagkant, dorpels moeten nog gestoken worden. 1ste verdiep ---- 1 slaapkamer 215 x 126 2 slaapkamer 215 x 126 3 trap-overloop 144 x 126 Gelijkvloers --- 4 woonkamer voor 215 x 160 moet een manuele rolluik bij. 5 berging zijgevel 95 x 101

Ramen en deuren vernieuwen

Renovatie ramen en deuren. Ramen : 12 Deuren : 2 Nu PVC en moet nu aluminium worden.

Ramen en deur in pvc vervangen

Vervangen van 11 ramen door nieuwe ramen met dubbel glas en twee deuren. Chassis en glas. Nu is het houtwerk met enkel glas. Ramen in PVC en dubbel glas.

Ramen en deuren in aluminium plaatsen

Plaatsen van +- 13 aluminium ramen en 1 deur. Afmetingen kunnen opgestuurd worden. Renovatieproject.