Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Ramen en deuren in pvc plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ramen en deuren in pvc plaatsen:

Garage in staalbouw zetten

Garage 6x 5.5m in modulair staalbouw, vloer moet ook een staalframe zijn, zonder sectionaalpoort. Geen deuren of ramen. Moet een goedkope tijdelijke oplossing worden, garage moet later in zo min mogelijke delen kunnen uitgebroken worden. Enkel moet het wel goed geisoleerd zijn daar het voor oldtimers is. Onder de 40 m² geen plan nodig.

Nieuwe kozijnen en dubbele beglazing plaatsen in een caravan

Ramen en deuren vervangen in caravan. Dubbele beglazing plaatsen, nieuwe kozijnen voorzien en deuren alles in witte plastiek.

Nieuwe ramen plaatsen in stacaravan

Wil graag nieuwe ramen(7) en deuren(2) met dubbel glas stacaravan te Middelkerke Nu alu ramen. Nu dubbel glas met pVC ramen buitenkant.

Vernieuwen ramen en deuren naar pvc

Vernieuwen ramen, voordeur en achterdeur. Deuren ook vernieuwen, momenteel in hout - moet veranderen naar pvc.

Ramen en deuren plaatsen

5 kleine ramen (kelder, WC, naast voordeur, badkamer), 1 schuifraam, 1 buitendeur, 1 venster. op maat gemaakt worden. Materie: PVC. Verbouwing.

Rubber vervangen raam

De rubbers van ramen en deuren te vervangen 8 ramen 3 grote ramen en 2 deuren allemaal hout. Afmetingen. 6x 100x120 2x50x30 2XDeuren 2x2,5

Blokhut afbreken en nieuwe plaatsen

Het afbreken van een bestaande blokhut en het plaatsen van een nieuwe blokhut. De afmetingen zijn 5 x 3 meter zijde hoogte is 2 meter en de nokhoogte is 2,5 meter. Een dubbele deur en 2 ramen. Er is stormschade en dit zou via de verzekering moeten verlopen. Het dak is aan 1 kant opgehoffen geweest en staat nu uit de haak alsook de deuren. Eventuele grondige reparatie zou ook een optie kunnen zijn!?

Ramen en deuren vervangen stacaravan

ik wil graag de ramen en deuren vervangen in onze stacaravan naar pvc of alu ramen met dubbel glas. De afmetingen kan de vakman via mail verkrijgen het gaat over 11 ramen en 2 deuren