Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Ramen en deuren plaatsen open balkon" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ramen en deuren plaatsen open balkon:

Ramen en deuren afkitten

Op zoek naar een vakman voor het afkitten van ramen en deuren, alleen aan de binnenzijde van het huis. Kitten tussen bepleisteing/vloer en houtwerk van het raam. Het gaat om 17 ramen en deuren in totaal. Kitwerk moet overschilderbaar zijn.

Houtrot houten ramen en deuren herstellen

Herstellen houtrot in ramen en buitenschrijnwerk. 4j Geleden is dit geschildert maar vertoont intussen veel schade. Hout van ramen controleren en herstellen waar nodig om opnieuw te kunnen schilderen.

Ramen en deuren vervangen

3 ramen en voordeur vervangen --> pvc dubbele beglazing. We wonen hier al vier jaar

Ramen en deuren plaatsen open balkon

Ik heb een open balkon (met dak) thuis ongeveer met een grootte van 6 meter op 6 meter. Graag wil ik er ramen en een deur laten zetten, liefst duurzaam materiaal (PVC/ Aluminium?).

Vervangen ramen en deuren

Vervangen van ramen en deuren met dubbel glas, momenteel is het geen echt dubbel glas en zitten er ook ruitjes in de ramen. Het gaat om drie deuren en 14 ramen. De kozijnen zijn momenteel in het hout, maar we zouden PVC willen met extra geïsoleerde lagen in.

Omkasting in mdf maken en binnendeuren vervangen

We willen een omkasting in mdf laten maken rond metalen studs en boven de ramen tussen deze studs. Hoogte ramen/studs ca. 1 meter, totale lengte ca. 14 meter met ca. 8 studs. Bedoeling is dat we de mdf nadien verven. Daarnaast willen we 4 binnendeuren laten vervangen, dus verwijderen van de oude deuren en omkasting, alsook installeren van de nieuwe deuren in hout en omkasting.

Afwerken van binnenschrijnwerk

Afwerken van ramen en deur aan de binnenkant van het hele huis. Opspuiten / opvullen van naden van de ramen en deuren.

Ramen en deuren vervangen in de stacarvan

Ik wil de ramen van mijn stacaravan vervangen met aluminium omlijsting. Ze sluiten niet meer zoals het hoort en er is geen verluchting aanwezig wanneer ze gesloten staan. Het gaat dus om voor- en achterruit en de zijruiten. Daarnaast moeten ook de twee deuren volledig vervangen worden. Omlijsting is van alu