Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Ramen en deuren vervangen in de stacarvan" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ramen en deuren vervangen in de stacarvan:

Afwerken van binnenschrijnwerk

Afwerken van ramen en deur aan de binnenkant van het hele huis. Opspuiten / opvullen van naden van de ramen en deuren.

Ramen en deuren vervangen in de stacarvan

Ik wil de ramen van mijn stacaravan vervangen met aluminium omlijsting. Ze sluiten niet meer zoals het hoort en er is geen verluchting aanwezig wanneer ze gesloten staan. Het gaat dus om voor- en achterruit en de zijruiten. Daarnaast moeten ook de twee deuren volledig vervangen worden. Omlijsting is van alu

Nieuwe ramen plaatsen in stacaravan

Graag offerte voor nieuwe ramen en deuren voor stacaravan Willerby Granada. Lengte 28x12. Ramen : 5 deur : 1 Materiaal in PVC

Garage in staalbouw zetten

Garage 6x 5.5m in modulair staalbouw, vloer moet ook een staalframe zijn, zonder sectionaalpoort. Geen deuren of ramen. Moet een goedkope tijdelijke oplossing worden, garage moet later in zo min mogelijke delen kunnen uitgebroken worden. Enkel moet het wel goed geisoleerd zijn daar het voor oldtimers is. Onder de 40 m² geen plan nodig.

Nieuwe kozijnen en dubbele beglazing plaatsen in een caravan

Ramen en deuren vervangen in caravan. Dubbele beglazing plaatsen, nieuwe kozijnen voorzien en deuren alles in witte plastiek.

Nieuwe ramen plaatsen in stacaravan

Wil graag nieuwe ramen(7) en deuren(2) met dubbel glas stacaravan te Middelkerke Nu alu ramen. Nu dubbel glas met pVC ramen buitenkant.

Vernieuwen ramen en deuren naar pvc

Vernieuwen ramen, voordeur en achterdeur. Deuren ook vernieuwen, momenteel in hout - moet veranderen naar pvc.

Ramen en deuren plaatsen

5 kleine ramen (kelder, WC, naast voordeur, badkamer), 1 schuifraam, 1 buitendeur, 1 venster. op maat gemaakt worden. Materie: PVC. Verbouwing.