Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Ramen plaatsen bij woningrenovatie" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ramen plaatsen bij woningrenovatie:

Nieuwe pvc ramen plaatsen

4 houten ramen vervangen door nieuwe PVC ramen. Afmetingen zijn circa 120 x 160 cm.

Houten ramen in retro stijl plaatsen

Ik zoek een schrijnwerker voor het plaatsen van een aantal nieuwe ramen in verschillende kamers. Ik wil graag houten ramen in een retro stijl.

Ramen en deuren plaatsen open balkon

Ik heb een open balkon (met dak) thuis ongeveer met een grootte van 6 meter op 6 meter. Graag wil ik er ramen en een deur laten zetten, liefst duurzaam materiaal (PVC/ Aluminium?).

Ramen plaatsen voorgevel

Ik zou graag nieuwe ramen laten plaatsen in de voorgevel, deze zijn groter dan vorige ramen. De opening in de voorgevel is hiervoor al aangepast.

Herstellen houten ramen

Recent verhuisd naar woning met houten ramen - we willen graag nagaan of het mogelijk is om deze ramen nog te herstellen, alvorens over te gaan tot het plaatsen van nieuwe ramen (huis heeft klassieke stijl en we wensen dit graag te behouden). Graag zouden we een schrijnwerker willen laten langskomen om eens te bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Nazicht velux vensters en rolluiken plaatsen

Wij hebben zonet een huis gekocht met 5 velux ramen en deze zouden moeten worden nagekeken en gordijnen/rolluiken op geplaatst worden.

Achterzetramen in hout plaatsen

We willen voor betere isolatie achterzetramen laten plaatsen achter enkel glas met delen glas in lood. Ramen in houtwerk. Ramen: 1 stuk benedenverdieping en ook op de andere verdiepingen.

Meerdere veluxen vervangen en hoogrendementsglas plaatsen

Wij willen 5 velux ramen vervangen. Het is te bespreken welke exact moeten vervangen worden. Enkele zijn oude modellen die men moet vervangen door nieuwe modellen. Bij andere moet men dan hoogrendementsglas steken of rolluiken bijplaatsen.