Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Ramen vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ramen vervangen:

Kit van ramen vervangen

Ik wil graag de kit tussen glas en houten raam laten vervangen. Dat lijkt te zijn weggevreten, verduurd op sommige plaatsen. Onze ramen zijn 27 jaar oud. Graag overschilderbare kit ivm verven houten kozijnen. Het betreft 12 ramen.

Herstellen scharnieren van pvc ramen

Raam pvc badkamer klemt bij openen of sluiten. Dit is in verleden reeds gebeurd met raam op slaapkamer die na eerste paar keer haperen daarna niet meer open kon. Dit door de scharnieren die zijn gaan krom buigen. Het is voor vervangen van oude scharnieren naar nieuwe zoals te zien is op beide foto's. Dit is voor paar ramen in de slaapkamer waar vervanging nodig is om te voorkomen dat de ramen niet meer open kunnen.

Veluxen vervangen

Wij zouden 7 veluxen moeten vervangen. De ramen die er nu instaan zijn 30jaar en van het merk Braad. Wij weten niet met wat velux type dit overeenstemt

Nieuwe kozijnen en dubbele beglazing plaatsen in een caravan

Ramen en deuren vervangen in caravan. Dubbele beglazing plaatsen, nieuwe kozijnen voorzien en deuren alles in witte plastiek.

Vervangen houtwerk aan gevel

Het houtwerk (versiering) rond de ramen van de eerste verdieping en de gevel erboven moet vervangen worden. De dakgoot moet ook hersteld (geschilderd?) worden.

Ramen vervangen

Alles is in aluminium, de erkers bestaan nu uit 2 venstens die openkunnen met daartussen een groot raam dat niet open kan en 2 kleine zijramen. En dan nog eens 2 ramen die met 2 delen volledig open kunnen. Gelegen op 1e en 2e verdieping

Houten ramen opknappen of vervangen

Wij hebben net een huis gekocht en hebben overal houten ramen nu zijn een paar van deze ramen toch wel wat aangetast en in de badkamer lekt het een beetje als het heel hard regent. Zouden graag is iemand naar de ramen laten kijken en ons laten weten of het nog mogelijk is om ze wat op te knappen of dat we beter nieuwe laten steken. Ramen : 9

Dakramen vervangen

Vakman voor de vervanging van 2 dakramen Codes van de beide ramen: GGL S06 en GGL M06. Voor het grote raam hadden we ook graag een rolluik gehad voor grootste dakraam. We dachten ook eerder aan aluminium dan hout .