Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Ramen vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ramen vervangen:

Nieuwe pvc ramen plaatsen

4 houten ramen vervangen door nieuwe PVC ramen. Afmetingen zijn circa 120 x 160 cm.

Ramen en deuren vervangen

3 ramen en voordeur vervangen --> pvc dubbele beglazing. We wonen hier al vier jaar

Vervangen ramen en deuren

Vervangen van ramen en deuren met dubbel glas, momenteel is het geen echt dubbel glas en zitten er ook ruitjes in de ramen. Het gaat om drie deuren en 14 ramen. De kozijnen zijn momenteel in het hout, maar we zouden PVC willen met extra geïsoleerde lagen in.

Omkasting in mdf maken en binnendeuren vervangen

We willen een omkasting in mdf laten maken rond metalen studs en boven de ramen tussen deze studs. Hoogte ramen/studs ca. 1 meter, totale lengte ca. 14 meter met ca. 8 studs. Bedoeling is dat we de mdf nadien verven. Daarnaast willen we 4 binnendeuren laten vervangen, dus verwijderen van de oude deuren en omkasting, alsook installeren van de nieuwe deuren in hout en omkasting.

Ramen vervangen

1 Raam aan straatkant, 2 ramen aan Noordkant en 2 ramen aan Zuidkant voorzetramen voorzetten. Afmetingen zijn 1.20m x 1.45m. Graag HR+++ glas, geluidswerend. Binnen zijn de voorzetramen gescharnierd en in het midden opengaand om te luchten. Draai- Kiepstand. 2 Vleugels.

Vervangen buitenramen

Wij wensen drie houten buitenramen (momenteel dubbel glas) in onze bestaande woning (bouwjaar 1977) te vervangen door ramen in PVC of aluminium. Het betreft twee identieke ramen van +/- 120cm breed en 225cm hoog, en een derde raam van +/- 364cm breed en 165 cm hoog . Dit laatste raam eventueel op te splitsen in meerdere delen. Graag ook voorzien van kiepstand en inbraakveilige sluiting. Indien de aanwezige rolluiken niet kunnen worden behouden zijn deze ook mee te vervangen. Rolluik (nieuw of huidig) grote raam uit te rusten met elektrische motor.

Repareren of vervangen van houten ramen

De onderste houten balken van het raam vertonen scheuren en water lekt naar binnen toe. Graag repareren of vervangen van onderste en bovenste balken. Afmetingen ongeveer 2.5 - 3 meter.

Vervangen 76 raamkrukken

Ze hebben aan mij gevraagd om een firma te zoeken, Voor al onze raamkrukken te vervangen naar raamkrukken met een sleutel van Reynaerts. 76 zwarte raamkrukken te vervangen naar raamkrukken met een sleutel. De ramen zijn van 2014/2015 en het raambeslag is van Sobinco.