Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Ramen vervangen met hoogrendementsglas" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ramen vervangen met hoogrendementsglas:

Ramen vervangen met hoogrendementsglas

Straatkant: Raam 1: 134cm op 176cm Raam 2: 170cm op 415cm Achterkant: Raam 1: 167cm op 165cm met schuifdeur daarnaast van 220cm op 88cm Raam 2: 156cm op 248cm Ik weet nog niet helemaal wat ik wil qua materiaal of afwerking.

Ramen en voordeur vernieuwen

Wij zouden graag een nieuwe ramen laten steken die open kunnen en op kipstand. En een nieuwe voordeur. ramen : 2 ramen en voordeur . vervangen in PVC

Vervangen houten sierstuk boven raam

Boven onze ramen zit een houten sierbalk aan de buitenkant. Dit is geen draagbalk maar dient puur voor het afsluiten en de schoonheid van het geheel. Graag willen we 2 stuks laten vervangen: 1) 4m (breedte) x 25cm (hoogte) x 3cm (diepte) 2) 1,8m (breedte) x 17cm (hoogte) x 3cm (diepte)

Vervangen draai naar draai/kiepraam

1. is het mogelijk bestaande draai ramen om te bouwen naar draai/kip ramen? 2. reparatie/ vervanging van sommige raamhendels mogelijk? het betreft dubbelglas kunststof ramen uit 1987.

Nieuwe PVC ramen met isolatie glas plaatsen

Het huis is een 3 slaapkamer HOB, van de kleine landeigendom, gebouwd in 1969. Er zitten nog de originele houten ramen met enkel glas in het huis. Beschrijf huis: Voorgevel: groot living raam, voordeur, vierkant toilet raam, Barn door houten garagepoort. 3 paneel slaapkamer raam, 2 paneel badkamer raam. Zijgevel: twee garage raampjes, vierkant, van de nieuwe keuken Achtergevel: achterdeur, 2 paneel oude keuken raam (te vervangen met franse dubbele deur, + brik en drempel werk), living raam. 3 paneel slaapkamer, en 2 paneel slaap kamer glas.

Scharnieren pvc raamprofielen vervangen

In appartement op tweede verdieping zijn de scharnieren van 4 ramen doorgeroest. Dit moet men vervangen, ramen zijn in pvc.

Kit van ramen vervangen

Ik wil graag de kit tussen glas en houten raam laten vervangen. Dat lijkt te zijn weggevreten, verduurd op sommige plaatsen. Onze ramen zijn 27 jaar oud. Graag overschilderbare kit ivm verven houten kozijnen. Het betreft 12 ramen.

Herstellen scharnieren van pvc ramen

Raam pvc badkamer klemt bij openen of sluiten. Dit is in verleden reeds gebeurd met raam op slaapkamer die na eerste paar keer haperen daarna niet meer open kon. Dit door de scharnieren die zijn gaan krom buigen. Het is voor vervangen van oude scharnieren naar nieuwe zoals te zien is op beide foto's. Dit is voor paar ramen in de slaapkamer waar vervanging nodig is om te voorkomen dat de ramen niet meer open kunnen.