Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Ramen vervangen met hoogrendementsglas" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ramen vervangen met hoogrendementsglas:

Raam en groot hefschuifraam compleet vervangen

Op tweede verdieping uitbreken en wegvoeren bestaande ramen. Vervanging van een hefschuifraam 2980 x 2250 in de living en van een dubbel opendraaiend deel draai-kip raam in de slaapkamer. Nu ramen in houtwerk of pvc, kleur te respecteren. Glas nu enkel en moet dubbel glas worden.

Dakramen vervangen

De huidige Velux ramen zijn aan vernieuwing toe. Er moeten in totaal 3 dakramen worden vervangen.

Buitenramen en poort afkitten

Onze voegen van de ramen, garagepoort, zijdeur en schuifraam zouden vervangen moeten worden. Het gaat om 8 ramen waarvan er 5 volgende afmetingen hebben 2,2 meter hoog en 1,45 meter breed, één 2,2 meter hoog en 1,45 meter breed, twee kleine keukenramen van 1,1 op 1,1 meter. Het schuifraam is 2,2 meter hoog en 2,75 meter breed. De zijdeur en garagepoort hebben standaard maten.

Rubbers vervangen aan buitenramen

Ik zou de zwarte rubber aan mijn buitenramen willen vervangen + de ramen afregelen.

Veranda ramen vervangen en kozijnen

Voor mijn veranda zou ik graag mijn ramen laten vervangen in zonwerend materiaal. Kozijnen moeten hiervoor ook vervangen worden. Deze zijn nu hout en we zouden dit graag laten vervangen naar PVC.

Vernieuwen van ramen

6 ramen en 1 deur vervangen. Nu houtwerk naar PVC Dubbel glas

Herstellen omlijsting ramen

Het betreft het nakijken en herstellen van alle houten kozijnen van mijn ramen. Daarnaast ook vervangen van een deur gaat om een tuindeur, de omkadering is goed de deur zelf hangt er vanaf. In allerslechtste geval vervangen van de ramen. Van de afmetingen heb ik geen idee.

Vervangen van twee veluxramen

We willen graag 2 naast elkaar liggende veluxramen laten vervangen door nieuwe ramen. de huidige ramen hebben de code GGL308 3000. De ramen moeten een hoge isolatiewaarde hebben aangezien ze gericht zijn op het noord-oosten. De ramen zouden zeer onderhoudsarm moeten zijn dus PVC of overtrokken met PVC. De werken zouden op zeer korte termijn moeten kunnen uitgevoerd worden.