Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Ramen vervangen met hoogrendementsglas" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ramen vervangen met hoogrendementsglas:

Ramen en deuren vernieuwen

Graag had ik van de chalet 2 openslaande buitendeuren en een aantal ramen vervangen. De deur zonder de omlijsting meet 84 x 202,5 cm. We hebben daar liefst zoveel mogelijk (2/3?) dubbel glas in. De buitendeur is beschut door een afdak. De andere buitendeur mag volledig gesloten zijn zonder raam en meet 84,5 x 201,5 cm. De 2 ramen die ik wil laten vervangen door ramen met dubbel glas zijn naar buiten en boven open klappend liggend en meten hier ook zonder omlijsting 81x52 cm en 64,5x86,5 cm. De chalet is al heel oud en de ramen en deuren moeten zo voorzichtig mogelijk worden uitgebroken daar ik het lattenwerk van de chalet wil behouden zodat dit geschilderd kan worden na de werken. De grond waar de chalet staan is gehuurd vandaar we dit met zo min mogelijk kosten willen doen.

Renovatie/restauratie uitvoeren

Houtwerk buiten: 1 Nazicht en restauratie buitenschrijnwerk (ramen, deuren, garagepoort, kozijnen ramen en deuren, vensterluiken) 2 Nazicht aansluiting buitendeuren tegen kozijnen 3 Nazicht aansluiting raamvleugels tegen elkaar en tegen kozijnen 4 Nazicht en vervanging tochtstrippen in vensters en deuren 5 Isoleren binnenkant buitendeuren en garagepoort 6 Plaatsen ingebouwde tochtborstels voordeur en 2 achterdeuren 7 Oplossen kromtrekken voordeur bij warm weer 8 Wegwerken slepen buitendeuren en binnendeur tussen hal en keuken 9 Nazicht sluiting luiken vensters tuinzijde 10 Verlengen oversteek pergola 11 Vervangen platen dak pergola 12 Vervangen schrootjes zijkanten pergola Houtwerk binnen: 13 Wegwerken schrootjes slaapkamers en overloop 14 Nakijken parket op 1 ste verdiep

Ramen en deuren vervangen stacaravan

10 Ramen en 1 deur in PVC vervangen. Graag donkergrijze PVC.

Ramen herstellen

Een draaikiepraam moet hersteld worden wegens een afgebroken raampomp. Een ander raam is momenteel een draairaam, maar we willen er graag een draaikiepraam van maken, of eventueel vervangen door een draaikiepraam.

Nieuwe pvc ramen plaatsen

4 houten ramen vervangen door nieuwe PVC ramen. Afmetingen zijn circa 120 x 160 cm.

Ramen en deuren vervangen

3 ramen en voordeur vervangen --> pvc dubbele beglazing. We wonen hier al vier jaar

Vervangen ramen en deuren

Vervangen van ramen en deuren met dubbel glas, momenteel is het geen echt dubbel glas en zitten er ook ruitjes in de ramen. Het gaat om drie deuren en 14 ramen. De kozijnen zijn momenteel in het hout, maar we zouden PVC willen met extra geïsoleerde lagen in.

Omkasting in mdf maken en binnendeuren vervangen

We willen een omkasting in mdf laten maken rond metalen studs en boven de ramen tussen deze studs. Hoogte ramen/studs ca. 1 meter, totale lengte ca. 14 meter met ca. 8 studs. Bedoeling is dat we de mdf nadien verven. Daarnaast willen we 4 binnendeuren laten vervangen, dus verwijderen van de oude deuren en omkasting, alsook installeren van de nieuwe deuren in hout en omkasting.