Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Ramen en voordeur vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ramen en voordeur vernieuwen:

Houtrot behandelen van voordeur

Houtrot behandelen van houten voordeur (met ramen en tralies) die niet meer functioneel is als deur.

Vernieuwen ramen en deur

9 nieuwe ramen alsook de voordeur vervangen . Alles naar pvc veranderen. Nu in hout.

Ramen en voordeur vernieuwen

Wij zouden graag een nieuwe ramen laten steken die open kunnen en op kipstand. En een nieuwe voordeur. ramen : 2 ramen en voordeur . vervangen in PVC

Nieuwe PVC ramen met isolatie glas plaatsen

Het huis is een 3 slaapkamer HOB, van de kleine landeigendom, gebouwd in 1969. Er zitten nog de originele houten ramen met enkel glas in het huis. Beschrijf huis: Voorgevel: groot living raam, voordeur, vierkant toilet raam, Barn door houten garagepoort. 3 paneel slaapkamer raam, 2 paneel badkamer raam. Zijgevel: twee garage raampjes, vierkant, van de nieuwe keuken Achtergevel: achterdeur, 2 paneel oude keuken raam (te vervangen met franse dubbele deur, + brik en drempel werk), living raam. 3 paneel slaapkamer, en 2 paneel slaap kamer glas.

Vernieuwen ramen en deuren naar pvc

Vernieuwen ramen, voordeur en achterdeur. Deuren ook vernieuwen, momenteel in hout - moet veranderen naar pvc.

Ramen en deuren plaatsen

5 kleine ramen (kelder, WC, naast voordeur, badkamer), 1 schuifraam, 1 buitendeur, 1 venster. op maat gemaakt worden. Materie: PVC. Verbouwing.

Vervangen van oude voordeur en oude ramen

Wij willen in onze woning de ramen op het gelijkvloers en de voordeur vervangen. Deze ramen en voordeur zijn nog met enkelglas. Wij zouden echter graag het karakter van de woning behouden en indien mogelijk de ramen/deur (deels) behouden of laten kopiëren. Ramen: 2.40 x 1.20 m Voordeur: 3.43 x 1.54 m

Houten buitenschrijnwerk renoveren

Renovatie houten origineel buitenschrijnwerk aan de voorgevel van een rijwoning uit de jaren 30. Het originele schrijnwerk is nog in goede staat en er gaat door een andere firma dubbel glas in geplaatst worden. De houten profielen moeten echter ontdaan worden van hun witte verflaag, opgeschuurd en terug vernisd/gebeitst worden in natuurkleur hout cfr de voordeur. Het betreft de ramen op de eerste & 2e verdieping ( 2 grote ramen met 3 vleugels + bovendeel, dagkant 1m85 op 1m75) + 2 kleinere (1 vleugel met 1 bovendeel, dagkang1mx1m75). Indien de werken getimed worden gelijk met de dakwerken (ong begin mei) kan men gebruik maken vd voorziene stelling vd dakwerker.