Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Ramen en voordeur vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ramen en voordeur vervangen:

Ramen en deuren plaatsen

Leveren en plaatsen van ramen en deuren voor nieuwbouw woning. Pvc ramen en houten voordeur. Op plan afmetingente bekomen van ramen en deuren. Ramen:13 gewonen 2 groten ramen , schuifraam 2 veluxen

Voordeur en garagepoort herstellen

Ik zou graag mijn voordeur, ramen en garagepoort laten repareren. Allemaal in hout.

Ramen en voordeur vervangen

Ik zou graag mijn ramen en voordeur laten vervangen. Graag in aluminium. 5 ramen en één deur.

Herstellen houten ramen

Een van onze houten ramen (kozijn) heeft een diepe barst. Deze willen we graag laten herstellen. Automatische tochtborstel van de voordeur is kapot en we willen graag een vakman voor het aanbrengen van een houten raster in hout op onze bestaande ramen.

Voordeur en twee ramen herstellen plus aansluiting dakgoot

Enkele klussen: Voordeur sleept graag herstellen, waarschijnlijk het kader dat moet vervangen worden. En 2 ramen in de slaapkamers sluiten niet meer zo goed . Dit is het sluit mechanisme dat moet worden hersteld. De dakgoot lekt net aan de aansluiting ongeveer een stuk van 5 cm, graag dit kleine stukje herstellen.

Voordeur en ramen vervangen

Ik zou graag mijn voordeur en ramen + glas willen vernieuwen. De voordeur + raampje erboven zijn samen 2. 65m op 1m De beide ramen aan de voorkant zijn +- 1. 80m op 1. 05m (gelijkvloers) dan heb ik nog 2 ramen aan de zijkant +- 0. 7m op 0. 7m (gelijkvloers) en als laatste nog een raam op het eerste verdiep +- 0. 85m op 1m

Repareren van houten ramen

Ik zoek een schrijnwerker die een aantal houten ramen wil repareren. Gaat over de ramen aan de zuidkant en het onderste deel moet vervangen worden (hout laat los). Voorts wil ik een slot laten vervangen in de voordeur en een aantal dichtingen in de ramen laten vervangen. Aan mijn buitendeur is ook een herstelling nodig. Het is volgens mij een vrij kleine job en waarschijnlijk zijn er weinig mensen geinteresseerd om deze herstelling te doen.

Afwerken ramen en deuren

Wegens het verbreken met de vorige aannemer die de ramen geplaatst heeft, zijn er nog enkele zaken die voltooid moeten worden. -ramen langs buiten afkitten -vensterbanken plaatsen -vliegraam plaatsen voor schuifraam -deurlijsten voor voordeur -nieuwe kelder deur plaatsen (beschadigd geraakt door werken buren)