Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Ramen en voordeur vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ramen en voordeur vervangen:

Vernieuwen ramen en deuren naar pvc

Vernieuwen ramen, voordeur en achterdeur. Deuren ook vernieuwen, momenteel in hout - moet veranderen naar pvc.

Ramen en deuren plaatsen

5 kleine ramen (kelder, WC, naast voordeur, badkamer), 1 schuifraam, 1 buitendeur, 1 venster. op maat gemaakt worden. Materie: PVC. Verbouwing.

Vervangen van oude voordeur en oude ramen

Wij willen in onze woning de ramen op het gelijkvloers en de voordeur vervangen. Deze ramen en voordeur zijn nog met enkelglas. Wij zouden echter graag het karakter van de woning behouden en indien mogelijk de ramen/deur (deels) behouden of laten kopiëren. Ramen: 2.40 x 1.20 m Voordeur: 3.43 x 1.54 m

Houten buitenschrijnwerk renoveren

Renovatie houten origineel buitenschrijnwerk aan de voorgevel van een rijwoning uit de jaren 30. Het originele schrijnwerk is nog in goede staat en er gaat door een andere firma dubbel glas in geplaatst worden. De houten profielen moeten echter ontdaan worden van hun witte verflaag, opgeschuurd en terug vernisd/gebeitst worden in natuurkleur hout cfr de voordeur. Het betreft de ramen op de eerste & 2e verdieping ( 2 grote ramen met 3 vleugels + bovendeel, dagkant 1m85 op 1m75) + 2 kleinere (1 vleugel met 1 bovendeel, dagkang1mx1m75). Indien de werken getimed worden gelijk met de dakwerken (ong begin mei) kan men gebruik maken vd voorziene stelling vd dakwerker.

Vervangen voordeur

Ik had graag een offerte ontvangen voor het vervangen van mijn voordeur in mijn aangekochte rijhuis in Gentbrugge. Graag een pvc-voordeur met bovenlicht. De RAL-kleur bezorg ik u later, daar ik die niet van buiten ken. Als bijlage gaat een foto van de gevel, zodat u zich een idee kan vormen. Ik voeg, ter info, ook een aantal voorbeelddeuren die ik mooi vind (kwestie van u een idee te kunnen geven). Ik bekijk nog of er bovenaan iets met arduin kan worden gedaan (maar dat is niet evident, aangezien er een ‘strik’ is gemetst boven de ramen en de deur…). De afmetingen zijn als volgt (gemeten langs de binnenkant): volledige hoogte (incl. bovenlicht): 2.54 m; breedte: 90 cm; bovenlicht: 36 cm hoog.

Ramen en deuren plaatsen

Leveren en plaatsen van ramen en deuren voor nieuwbouw woning. Pvc ramen en houten voordeur. Op plan afmetingente bekomen van ramen en deuren. Ramen:13 gewonen 2 groten ramen , schuifraam 2 veluxen

Voordeur en garagepoort herstellen

Ik zou graag mijn voordeur, ramen en garagepoort laten repareren. Allemaal in hout.

Ramen en voordeur vervangen

Ik zou graag mijn ramen en voordeur laten vervangen. Graag in aluminium. 5 ramen en één deur.