Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Renoveren van houten dakgoot voordeur en dakkapellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renoveren van houten dakgoot voordeur en dakkapellen:

Renoveren van houten dakgoot, voordeur en twee dakkapellen

Wij hebben recent in de voorgevel van onze eigen woning nieuwe ramen laten plaatsen door de firma NV Lanssens. Nu dient nog de originele houten voordeur (gevel is laat 18de eeuws) en dakgoot (hout) en eventueel dakkapellen (hout) aangepakt te worden alvorens deze opnieuw kunnen geschilderd worden.

Trap renoveren

Bestaande draaitrap uit steentapijt met 16 treden renoveren. 1 Draai van 90°. Steentapijt eruit en graag houten trapbekleding.

Herstellen dubbele houten voordeur herenhuis

Wij zijn op zoek naar schrijnwerker die onze houten dubbele deur kan herstellen/renoveren. Dubbele voordeur dateert van 1911, is nog intact, sluit nog goed maar pin is vermoedelijk afgebroken, laat tocht door, en onderste panelen zijn niet meer mooi. Vanbinnen ontbreken de onderste dwarse latten. Ook volledig opnieuw afkitten. Het is echt een authentieke, oude deur. Wij gaan ook beginnen met renoveren, dus daar zoeken wij ook nog iemand voor.

Trap vernieuwen of renoveren

Trap veiliger maken. Momenteel open trap uit spouw met houten treden en men wil graag een gesloten trap. Indien niet mogelijk de huidige trap gesloten te maken, nieuwe trap plaatsen. Huidige trap is 14 treden tot 1ste verdiep en dan nog eens 14 treden tot zolder. Treden zijn niet bekleed.

Houten trap bekleden

Houten trap van 13 treden en trapbomen renoveren. Rechte trap tussen 2 muren. Boven- en onderkant van de treden bekleden met anti-slip laminaat. Ook een trapleuning nodig.

Trap zandstralen

Ik ben aan het renoveren en wil mijn houten trap laten zandstralen. De trap loopt over 2 verdiepingen, ik vermoed telkens 12 treden per verdieping.

Houten tuinhuis renoveren

Heb een tuinhuis van 7m op 2m en zou het graag laten renoveren. De panelen bestaat uit hout en deze zijn versleten. Ze zijn dus aan vervanging toe.

Trap renoveren

Oude houten trap willen we renoveren door overzettreden te laten plaatsen en enkele spaken te laten vervangen + andere kleur te zetten op de trapleuning. Trap heeft ongeveer 15 - 20 treden.