Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Renoveren van bestaande trap? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Renoveren van bestaande trap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Renoveren van bestaande trap:

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij zijn van plan om de zolder te renoveren. Op dit moment hebben we een schuifladdertje dat uit de zolderluik kan geschoven worden. We zouden graag een vaste trap laten plaatsen. We hebben ook nog geen idee waar we dit het beste doen om zo weinig mogelijk kamers te verliezen. Best ter plaatse komen kijken om de mogelijkheden te bespreken.

Bestaande trap renoveren

Onze bestaande trap is aan vernieuwing toe. We twijfelen tussen renoveren en nieuwe te plaatsen. Houten trap, redelijk stevig doch oud.

Decaperen van trap

We willen onze oude trap, meerdere lagen vernis etc... (17 treden) graag renoveren.

Renoveren van houten trappen en verwijderen van 1 trap

Er zijn 2 houten trappen die vernieuwd/gerenoveerd moeten worden, en 1 die helemaal weg mag. Dit zijn trappen van gelijkvloers naar eerste , en van eerste naar tweede verdieping, en dan een die weg moet.

Metalen trap met houten treden plaatsen

Voor onze gerenoveerde bovenverdieping zijn we op zoek naar een rechte trap in wit staal met houten treden en een balustrade (groot trapgat) voor de bovenste verdieping. Dit is van eerste naar tweede verdieping dat die moet komen. Daarnaast willen we ook de mogelijkheid bekijken om de bestaande trap van het gelijkvloers opnieuw te bekleden met hout (nu bekleed met tapijt). Graag de tapijt wegdoen, en opnieuw bekleden met hout of stofferen, renoveren van bestaande trap.

Vaste zoldertrap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder plaatsen. Mogelijk de andere trap ook renoveren. Mogelijkheden bekijken met de vakman.

Vervanging van de huidige trap

Ik heb een rechte trap. Nu hebben we plannen om een huis te renoveren en ervoer moet deze trap ook aan gepast worden. Namelijk moet het bovenste stuk van rechte trap vervangen worden door kwardraaiende treden. Trap in hout.

Nieuwe betonnen trap plaatsen

Het betreft en betonnen terrastrap met ongeveer 12 - 18 treden ( de juiste hoeveelheid moet ik nakijken) We kunnen de bestaande trap (een blok tot de vloer) renoveren door deze van een nieuwe betonnen laag te voorzien en eventueel te polieren (mag echter niet glad zijn! ) oftewel de volledige constructie af te breken ene een nieuwe trap te plaatsen. De keuze tussen een volledig gevulde (blokkige) trap en enkel treden (gesloten/open) is nog niet gemaakt.