Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Renoveren van bestaande trap? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Renoveren van bestaande trap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Renoveren van bestaande trap:

Vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien

Wij zouden onze bestaande vaste trap naar de zolder (L-vorm) willen vervangen door een nieuwe trap. De trap moet twee bochten van 90 graden maken. Verder willen we ook een balustrade op de zolder voorzien en de leuningen op de twee overlopen renoveren.

Renoveren van bestaande trap

1.trap is recht met 13 stapjes 2. Trap is met i boog; 15 stapjes beide tussen 2 muren

Trap renoveren

Trap renoveren en kast onder trap maken. 13 Tredes, draaitrap, leuning in inox, verlichting in ledstrips.

Vervanging houten leuning

Wij wonen in een huis van 1933 dat we aan het renoveren zijn. De trap zal afgewreven en geschilderd worden. Aangezien de trap werd verplaatst is de leuning niet meer goed en moet aangepast worden. Tegelijk willen we een nieuwe leuning die minder opvallend is in de hal. Graag eens langskomen om de details voor een mogelijke offerte te bespreken.

Trappen renoveren of vervangen

Wij willen onze huidige trappen vervangen of renoveren. Dit is een houten trap met een ijzeren stam onder. Tredes vervangen en ballustrade vervangen. Graag prijsofferte voor zwevende trap. Ter plaatse komen kijken voor advies en prijs.

Renoveren metalen trap

Metalen trap tussen terras en tuin is verroest. Zie bijgevoegde foto's. Graag offerte voor renovatie.

Trappen renoveren

Volledig trap renoveren Houten trappen bekleden. Beste ter plaatse komen kijken door een vakman.

Vernieuwen-renovatie van trap en trapleuning

Momenteel zijn we bezig met de renovatie van onze hal en gelijkvloers verdieping. Aangaande onze hal zouden we de muur willen isoleren als ook de trap en trapleuning vernieuwen. Het huidig probleem is dat onze trap vooral ´s ochtend en ´s avonds vooral kraakt tijdens het belopen. En ook dat we een nieuw model/kleur willen. Aangezien we nog ander werken in de nabije toekomst willen uitvoeren had ik graag geweten wanneer het aan te raden is om de trap te renoveren. Want we gaan ook: - Muur langs binnen isoleren en bezetten. - Deuren in de hal vernieuwen. - Gelijkvloers opnieuw betegelen.