Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Renoveren van bestaande trap? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Renoveren van bestaande trap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Renoveren van bestaande trap:

Houten trap plaatsen

Indien mogelijk graag even ter plaatse komen om te bespreken. Mogelijks huidige trap verwijderen. Gaat over twee verdiepingen. Tussen eerste en tweede een nieuwe trap plaatsen. Tussen gelijkvloers en eerste wellicht renoveren of vervangen. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Houten trap renoveren of nieuwe trap plaatsen

Er is momenteel een trap aanwezig, deze is een trap met gesloten treden, 16 treden hoog. We weten niet wat het beste is, renoveren of een nieuwe trap. De trap die er nu staat kraakt enorm.

Trap renoveren en bekleden

Renoveren van 2 trappen. Zandstralen en bekleden van trappen. Ter plaatse komen kijken.

Traprenovatie in woning

Ik wil de trap in ons huis renoveren en een nieuwe trapleuning plaatsen. Trap in houtwerk.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij zijn van plan om de zolder te renoveren. Op dit moment hebben we een schuifladdertje dat uit de zolderluik kan geschoven worden. We zouden graag een vaste trap laten plaatsen. We hebben ook nog geen idee waar we dit het beste doen om zo weinig mogelijk kamers te verliezen. Best ter plaatse komen kijken om de mogelijkheden te bespreken.

Bestaande trap renoveren

Onze bestaande trap is aan vernieuwing toe. We twijfelen tussen renoveren en nieuwe te plaatsen. Houten trap, redelijk stevig doch oud.

Decaperen van trap

We willen onze oude trap, meerdere lagen vernis etc... (17 treden) graag renoveren.

Renoveren van houten trappen en verwijderen van 1 trap

Er zijn 2 houten trappen die vernieuwd/gerenoveerd moeten worden, en 1 die helemaal weg mag. Dit zijn trappen van gelijkvloers naar eerste , en van eerste naar tweede verdieping, en dan een die weg moet.