Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Renoveren van bestaande trap? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Renoveren van bestaande trap.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Renoveren van bestaande trap:

Trap renoveren zandstralen en vernissen

Trap renoveren van 35 treden. Trap zandstralen en vernissen.

Renoveren van trap

Renovatie van een stenen trap in een jeugdhuis, trap moet gerenoveerd worden om wille van veiligheidsredenen.

Houten landelijke trap in inkom plaatsen

Houten trap plaatsen , landelijke stijl in de inkomhal. Plaatsen van nieuwe trap in een te renoveren inkom. Met een kwartdraai of een rechte trap , te bespreken met de vakman. Hoogte 2,97 en 3,5 m beschikbaar als uitval

Metalen trap plaatsen

Bestaande stenen draaitrap aanwezig, heel robuust niet passend in het interieur. Graag wilden wij bij de renovatie van de keuken ook deze trap vernieuwen of renoveren.

Trap renoveren

Ik zou de trap in mijn appartement willen laten renoveren. Ik ben namelijk heel ontevreden over de aannemer die de oorspronkelijke trap geplaatst heeft: beschadiging aan trap, grote spleten aan zijkanten, slechte afwerking. De trap die ik voor ogen heb is netjes afgewerkt en heeft goeie kwaliteit van treden: simpel en degelijk is wat ik zoek. Bovenlaag te vervangen.

Trap renoveren en zandstralen

Trap zandstralen, leuning vervangen en traptreden dichtmaken.

Trap renoveren en lichter maken

Wij hebben reeds een open eiken trap met 15 treden. De treden moeten worden dichtgemaakt worden, is een donkere kleur en moet lichter worden gemaakt. Ook een balustrade maken. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Nieuwe trap plaatsen

Wil graag een trap laten vernieuwen ,renoveren. Betreft een rechte steektrap tusssen 2 muren.Trap tss 2 verdiepingen. Trap uit hout.

Partners

Partners van Casius