Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Ruimte ombouwen tot voorraadkast" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ruimte ombouwen tot voorraadkast:

Ruimte ombouwen tot voorraadkast

Ik zoek iemand die mijn toilet kan ombouwen tot een voorraadkast. Hierbij zou het toilet dus verwijderd moeten worden. Waarbij de afvoerbuis moet afgestopt worden en watertoevoer afgeblind. Daarna zou ik graag een voorraadkast op maakt laten maken en plaatsen . Tevens aanmaken van beluchting in droge ruimte waar cv ketel is geplaatst.

Garage ombouwen naar praktijk ruimte

Ik zou graag onze garage willen laten ombouwen naar een praktijk ruimte. Het gaat om een totaalrenovatie. De afmetingen van de garage zijn ongeveer 5.5 op 3.5 m.

Renovatie huis

2 grote fsc houten ramen vervangen in hoogrendementsglas garage ombouwen tot bewoonbare ruimte en en plaatsen van twee horizontale ramen dicht bij plafond