Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Schrijnwerker voor maatwerk" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Schrijnwerker voor maatwerk:

Binnendeuren en maatwerk in woning

We zoeken een schrijnwerker die kwaliteitsvol werk aflevert voor het plaatsen van 8 binnendeuren (nog te bestellen/maken) volledig afgewerkt, 2 vensterbanken in massief hout, deur op maat voor technische ruimte en wegwerken van buizen en leidingen in hall en toilet.

Schrijnwerker nodig

Ik woon in een pand van 1928 en klassieke maten passen hier niet in. Vandaar dat ik maatwerk moet vragen van een schrijnwerker. Boekenrek, speciale deurhandvat, boekenrek, hoekboekenrek, 2 hangkasten, 2 kastjes op wielen.

Schrijnwerker voor maatwerk nodig

Wij zoeken iemand die een eettafel/speeltafel kan maken. Een eettafel die kan omgetoverd worden tot een tafel om bordspellen te spelen met vilten speelveld. Zie een aantal voorbeelden.

Schrijnwerker nodig voor maatwerk

In de keuken heb ik een ingebouwde vaatwas nodig en een eiland in hetzelfde materiaal als de nieuwbouwkeuken, In de kinderkamer heb ik een dressing nodig onder schuin dak.

Schrijnwerker voor maatwerk

Wij zijn op zoek naar een schrijnwerker voor een projectje dat we hebben. We zouden namelijk een op-maat-gemaakte kast/bedstee willen maken voor onze dochter. Daar we hier zelf geen tijd (en verstand) voor hebben, zouden we de hulp willen inroepen van een professional. Zou het mogelijk zijn om mij eens te contacteren voor een offerte?

Maatwerk hondenhok

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die een hondenhok kan construeren zoals het model in bijlage en met de vermelde afmetingen (plattegrond van hok). Tevens dient het hok binnen van een isolatie voorzien te worden en verhoogd te staan van de bodem. Wat ook gewenst is, is dat het dak in twee delen open kan klappen vanuit het midden naar elke buitenzijde. Plaats van levering is Bouwel. Indien u deze constructie kan verwezenlijken, graag uw beste prijs voor het totaal, zijnde materialen en werkuren.

Maatwerk kastenwand met schuifdeuren

Wij zijn op zoek naar een schrijnwerker die voor midden juni 2015 in hoogwaardige materialen een scheidingswand kan maken naar ontwerp van onze architecten (alles is technisch uitgetekend). De wand dient om in een ruime strakke loft een aparte kinderkamer te creeren. De wand is 2. 16 lang, 120 cm breed (60cm voor boekenplanken & bureau aan ene zijde, 60cm voor legplanken en kleerkast andere zijde) en er schuiven 2 schuifdeuren in die de ruimte afsluiten. Een combinatie van donker hout en mdf. Graag website of foto's doorsturen van gelijkaardige werken zodat we kunnen vergelijken. Indien gelijkaardige projecten gedaan, sturen we het ganse bestek door en kan u indien gewenst langskomen voor een offerte. Adresgegevens bij afspraak

Constructies binnen en buiten verbeteren

1 Dakconstructie binnen aanpassen voor isolatie (steun)(klein werkje) 2 maatwerk buitenpoortje. 3 constructieve aanpassing dak en muur bijgebouwtje. Werken uit te voeren door schrijnwerker