Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Schuifraam steken in achtergevel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schuifraam steken in achtergevel:

Schuifraam steken in achtergevel

Schuifraam steken achtergevel. --> PVC of aluminium bij voorkeur dubbele beglazing.

Glazen schuifraam vervangen door plaat

Ik wil graag een deel van een glazen schuifraam vervangen door een vaste plaat, zodat er nadien een hondenluik in kan geplaatst worden. Het vaste deel van het schuifraam is 1. 85h op 1. 35b. Hierin zouden we een plaat van 50 of 60 cm willen steken onderaan, zodat er dan in tweede instantie een hondenluik in kan gemaakt worden. De schuifraamplaatser verwees ons hiervoor door naar een schrijnwerker.

Renovatie werken in de woning

Graag een offerte voor het volgende 1 draagmuur van 5m2 verwijderen. Veranda afbreken, een muur metsen van 10m2 een dak zetten van 25m2 met isoatie en roofing zolder verbouwen tot slaapkmer 20m2 2 veluxen insteken, trapgat maken en trapzetten naar de zolder. Elektriciteitwerken, volledig nieuwe installatie en kabels. Een terras van 24m2 aanleggen, 1 schuifraam steken van 4m op 2,1m