Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Stevige binnendeur plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Stevige binnendeur plaatsen:

Stevige binnendeur plaatsen

Ik wil graag een stevige binnendeur laten plaatsen als voordeur voor mijn appartement. De muur waarin de deur zal geplaatst worden is een zelfgemaakte muur. De hoogte is 203 cm, de breedte 79 cm.

Stevige deur met omkadering plaatsen

Ik zou een binnendeur (hout) met omkadering willen laten plaatsen. Hoeveel zou het plaatsen kosten. Je mag de prijs met btw in berekenen. Wel vermelden of de deur in de prijs al zit of nog apart moet worden aangekocht.

Herstelling binnendeur.

Wij hebben stevige schade aan een houten binnendeur. Onze hond heeft nl. hele delen uit het deurkader gebeten tijdens een onweer. De kaderzijde waar het slot zit is stevig beschadigd en losgerukt. Deze zouden moeten vervangen worden. Ook staan er krassen op de deur. Ik kan foto's doorgeven.