Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Stevige deur met omkadering plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Stevige deur met omkadering plaatsen:

Plaatsen nieuwe inkomdeur appartement

Nieuwe inkomdeur plaatsen in appartement. Deur zou ong. hetzelfde moeten zijn als de huidige lichtgrijze deur omdat de deuren van alle appartementen hetzelfde moeten zijn. Liefst een stevige deur die eventueel geluidsisolerend is, hoeft niet gepanserd te zijn. Indien mogelijk graag in dezelfde omkadering plaatsen, indien niet mogelijk ook nieuwe omkadering plaatsen.

Nieuwe inkomdeur plaatsen voor appartement

Graag zou ik willen weten of jullie deuren kunnen maken en plaatsen voor een appartement. Kunststof of aluminium. De deur moet ongeveer hetzelfde zijn als op de foto gezien alle deuren ongeveer hetzelfde moeten zijn in het gebouw. (de binnenkant van de appartement mag de deur een ander kleur hebben) Ik zou ook graag willen dat het een stevige deur is die eventueel geluidsisolerend is gezien er redelijk wat lawaai uit de gang komt. En ik vraag mij af of dit ook mogelijk is in de huidige omkadering of moet er een nieuwe worden gemaakt? Deze omkadering is van ijzer. Indien dit moet vervangen worden moet dit ook dezelfde kleur en vorm hebben als de andere appartement frame.

Stevige binnendeur plaatsen

Ik wil graag een stevige binnendeur laten plaatsen als voordeur voor mijn appartement. De muur waarin de deur zal geplaatst worden is een zelfgemaakte muur. De hoogte is 203 cm, de breedte 79 cm.

Branddeur met veiligheidsslot plaatsen

In onze kelder staat er nu een oude deur. Wij zouden deze graag laten vervangen door een stevige deur met een beveiligingsslot (2 pinnen op drie verschillende hoogtes).

Anti inbraak deur plaatsen

Deur tegen inbrekers plaatsen. Liefst een stevige houten deur.

Stevige deur met omkadering plaatsen

Ik zou een binnendeur (hout) met omkadering willen laten plaatsen. Hoeveel zou het plaatsen kosten. Je mag de prijs met btw in berekenen. Wel vermelden of de deur in de prijs al zit of nog apart moet worden aangekocht.

Stevige deur met omkadering

In onze gang zou een extra deur moeten komen. Is het mogelijk om hier een offerte voor te maken. Zeer stevige deur in hout : donker hout.

Dubbele deur tuinhuis

Ik zou een dubbele houten deur willen laten maken, liefst in geimpregneerd hout, met plexiramen. Afmetingen 1. 70 op 2 meter hoogte. Stevige kwaliteit.