Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Stevige deur met omkadering plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Stevige deur met omkadering plaatsen:

Stevige binnendeur plaatsen

Ik wil graag een stevige binnendeur laten plaatsen als voordeur voor mijn appartement. De muur waarin de deur zal geplaatst worden is een zelfgemaakte muur. De hoogte is 203 cm, de breedte 79 cm.

Branddeur met veiligheidsslot plaatsen

In onze kelder staat er nu een oude deur. Wij zouden deze graag laten vervangen door een stevige deur met een beveiligingsslot (2 pinnen op drie verschillende hoogtes).

Anti inbraak deur plaatsen

Deur tegen inbrekers plaatsen. Liefst een stevige houten deur.

Stevige deur met omkadering plaatsen

Ik zou een binnendeur (hout) met omkadering willen laten plaatsen. Hoeveel zou het plaatsen kosten. Je mag de prijs met btw in berekenen. Wel vermelden of de deur in de prijs al zit of nog apart moet worden aangekocht.

Stevige deur met omkadering

In onze gang zou een extra deur moeten komen. Is het mogelijk om hier een offerte voor te maken. Zeer stevige deur in hout : donker hout.

Dubbele deur tuinhuis

Ik zou een dubbele houten deur willen laten maken, liefst in geimpregneerd hout, met plexiramen. Afmetingen 1. 70 op 2 meter hoogte. Stevige kwaliteit.

Offerte garagepoort en vliegenraam

Graag had ik een offerte voor een garagepoort in Afromosia. De hoogte: 1. 99m en breedte: 2. 225 m. We wensen een dubbele deur waarbij er bovenaan 2 glazen ramen in verwerkt zijn. De deur zou naar buiten moeten kunnen open draaien. Eventueel is het nodig om onderaan blauwe steen of dergelijke te gebruiken voor een stevige basis. Want momenteel is dit broos materiaal. Tevens zijn wij op zoek naar een vliegenraam voor een schuifraam uit 2 delen. RAL kleur: 9005LC aluminium. Het raam is 4,38 m breed en hoogte 2,56 m. Maar bestaat uit 4 delen. Dus er zijn maar 2 delen nodig die dan naar opzij open kunnen schuiven.

Houten buitendeur vervangen

Een bestaande houten buitendeur vervangen, incl volledige omkasting. De deur moet op maat gemaakt worden omdat ze breder (1,30m)is dan standaard. We wensen een stevige deur zonder franjes (achterdeur van wasplaats naar tuin)in kwaliteitshout om te schilderen