Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap afbreken en nieuwe plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap afbreken en nieuwe plaatsen:

Trap in hout bekleden

Trappen moeten gerenoveerd worden, het liefst bekleden dus de trappen niet afbreken, graag zouden we ook willen weten wat onze mogelijkheden zijn voor de trapleuning te vervangen, die bestaat nu uit hout, ook zouden we graag willen weten of ook de vloeren van elke hal kunnen worden bekleed in dezelfde materiaal als de bekleding van de treden, onze trap bestaat uit 34 treden van beneden tot helemaal boven en 4 hallen.

Trap afbreken en nieuwe plaatsen

In het kader van vochtbestrijdingswerken in mijn kelder ga ik mijn keldertrap vervangen door een nieuwe. Ik zoek dus een vakman die de oude kan afbreken en hem vervangen door een nieuwe. Idealiter zouden ook de kelderdeur met bijhorende kozijnen moeten worden vervangen.

Uitschuifbare zoldertrap aanpassen

Heb een bestaande zoldertrap waarvan de armen om te openen en sluiten helemaal krom gebogen zijn. Deze stukken zijn niet meer te verkrijgen. Ik wil een nieuwe trap plaatsen maar geen enkele trap die dezelfde openingsmaat heeft als de oude trap,dus moet een nieuwe trap aangepast worden zodat we niet het hele plafond moeten afbreken.

Afbreken van een betonnen trap

Buitentrap niet uitlopend aan terras en er achteraf aangezet in beton, vertrekt vanuit tuin. Ik wil deze trap met 16 treden laten afbreken.

Twee trappen renoveren

Bij de eerste trap moet men de treden bekleden. Zijwanden van trap in zelfde kleur en materiaal afwerken. Bestaande leuning afbreken en nieuwe plaatsen. De tweede trap ook te bekleden. Zijwanden van trap in dezelfde kleur en materiaal afwerken. Nieuwe leuning maken. Is draaitrap onderaan naar rechts. Allebei de trappen ongeveer 17 treden.

Trap afbreken en nieuwe plaatsen

Ik wil graag de buitentrap vanuit de veranda naar de tuin. Deze bestaat nu uit gietijzer/beton en wil graag een ijzeren of stalen trap met houten (open leggers). Rechte trap met (ik denk) 12 treden.

Nieuwe houten trap plaatsen

We willen onze houten binnentrap afbreken en een nieuwe plaatsen die anders uitkomt in de woning. Dus volledig nieuwe te plaatsen.

Huidige ijzeren trap verwijderen en houten trap plaatsen

Ik heb nu een metalen trap, die wil ik graag laten afbreken en vervangen door een eenvoudige houten trap met een hoek. Die is van GLV naar eerste verdieping. Dat is een rechte trap met een draai , klein beetje van de muur.