Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap bekleden met tapijt en balustrade verven" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap bekleden met tapijt en balustrade verven:

Trap bekleden met laminaat

Trap heeft opstap platform vanuit de inkom en is met laminaat te bekleden. De trap zelf bestaat uit 15 treden, deze trap heeft boven kwart draai. Links en rechts van de te voorziene overzettreden is de zijkant ook bekleden. De trap is nu met tapijt bekleedt. Dit zal er ook nog afgehaald moeten worden.

Trap bekeleden

Houten trap bekleden HPL / CPL / laminaat. Ik denk dat het in totaal om een 30 à 32 treden gaat. Gaat om 16 treden naar eerste verdiep, dan heb je en plateau waarna er nog twee treden komen en dan naar de zolder toe zijn het er ongeveer 14.

Trap bekleden met tapijt

Trap van ongeveer 30 treden en 2 overgangen van 1.5m bekleden met tapijt.

Trap bekeleden

Houten trap van 29 tredes met onderaan 1 stenen trede bekleden met PVC of vinyl of verven. Trap word vooraf ontlijmt en afgeschuurd.

Trap bekleden met tapijt en balustrade verven

Oude trap van 10-30m² bekleden plus balustrade verven. Houten trap te bekleden met stof (tapijt).

Trapbekleding plaatsen op betonnen trap

Betonnen trap bekleden met materiaal in overleg met vakman. Trap met 14 tredes, 2de trede heeft een hoek van 90° en een grootte van ongeveer 1m². De laatste 7 tredes maken langzaam een bocht van 90°.

Trap betegelen

Het bekleden van een trap (16à17 treden) met betonstuc, natuursteen, vloer,... Het betreft een in beton gegoten trap tussen 2 muren en onze voorkeur gaat uit om deze zo strak mogelijk en uniform van kleur (zwart, wit of grijs) te bekleden. - Rechte trap - 1m breed

Trap bekleden met PVC / vinyl

Trap bestaande uit twee delen 12 en 16 treden bekleed met tapijt en gesloten draaitrap