Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap te bekleden met tapijt" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap te bekleden met tapijt:

Trap met tapijt bekleden

We willen de trap renoveren: oude trap die geschilderd is, deze willen we echter niet opnieuw schilderen maar tapijt op leggen.

Trapbekleding in massief hout plaatsen

ik wil mijn trap laten bekleden me thoutwerk. GLV + 2 verdiepingen.

Trap te bekleden met tapijt

13 traptreden bekleden + gang tapijt leggen in L-vorm met enkele in- en uitsprongen. Treden zijn 89 cm breed, 22 cm diep en 21 cm opstaand. Er zijn drie tredes bij die de draai van de trap vormen. hier is de breedte 122 cm. De gang is 5,48 m x 4,42 m. Er valt 3,64 m x 1,40 m weg door de L-vorm. Ondergrond op de trap is beton. Op de gang ligt er oude vinyl waarop het tapijt gelegd kan worden. Bevestiging op de treden moet volledig gelijmd. Op de gang enkel aan de randen.

Betontrap bekleden

Het betreft een verdreven trap in beton basisstructuur tussen niv 0 en niv -1. Het betreft een trap met 16 optreden. Liefst uit te werken in Z patroon. Dit betreft werken in een nieuwbouw.

Houten trap opnieuw bekleden

Renoveren van onze houten trap van 16 treden. Te bekleden met parket, kurk of laminaat. Keuze materiaal te bespreken met vakman.

Betonnen trap bekleden

Wij hebben een nieuwbouw gezet en hebben 2 betonnen trappen, een naar de eerste verdieping en de andere naar zolder. Wij zoeken een kwalitatieve doch prijstechnisch de beste uitvoering. Bij voorkeur willen we werken met Z profielen.

Buitentrap bekleden

Het gaat over een buitentrap. Van het terras naar de tuin. Er is een basis van een betonen trap geplaatst 4 jaar geleden . We hebben vorig jaar een lek gekregen in de ruimte onder de trap . Hierdoor heeft een dakwerker lood en roofing geplaatst. Maar nu zijn de tredes van de trap te smal geworden en er moet nog een bekleding op . Dus ik vermoed dat er op deze structuur een nieuwe trap geplaatst zal moeten worden . Over de materialen zijn we nog niet uit en willen we wachten op een advies van een professional .

Trap met hout bekleden

Ik heb een fantsoenlijke trap over 2 verdiepingen en ik wil die laten bekleden met hout