Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap bekleding vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap bekleding vervangen:

Rechte trap bekleden met tapijt

Huidige bekleding vernieuwen van een rechte trap. Zo'n 50 treden. Graag bekleding met tapijt.

Trapbekleding HPL / CPL / laminaat plaatsen

Wij hebben een ijzeren rechte binnentrap van 12 treden + een bordes. De trap is van ijzer met treden met gaatjes(zoals dikwijls een noodtrap gemaakt is. Graag hadden we deze veranderd naar een gesloten trap met bekleding in laminaat of tapijt indien dit mogelijk is.

Buitentrap bekleden

Het gaat over een buitentrap. Van het terras naar de tuin. Er is een basis van een betonen trap geplaatst 4 jaar geleden . We hebben vorig jaar een lek gekregen in de ruimte onder de trap . Hierdoor heeft een dakwerker lood en roofing geplaatst. Maar nu zijn de tredes van de trap te smal geworden en er moet nog een bekleding op . Dus ik vermoed dat er op deze structuur een nieuwe trap geplaatst zal moeten worden . Over de materialen zijn we nog niet uit en willen we wachten op een advies van een professional .

Trap bekleden met HPL / CPL / laminaat

Wij hebben een nieuwbouwwoning met momenteel een betonne trap. Graag had ik ongeveer de prijs gehad voor een houte bekleding ( landelijk )

Trap bekleden met massief hout

Gaat om een betonnen trap willen we graag laten bekleding met leuning erbij.

Betonnen trap bekleden met massief hout

Ik wens de betonnen trap te bekleden met massief eikenhouten treden. De trap is recht en bestaat uit 18 treden (17 als je de bovenste trede die eigenlijk overgaat in de eiken vloer niet meetelt). De trap situeert zich tussen twee muren. De afstand tussen de muren is ± 106 cm. De diepte van de treden is tussen de 21 & 22 cm. De betonnen trap moet nog geëgaliseerd worden voordat de treden kunnen bevestigd worden. Naast de bekleding wens ik ook een houten of stalen leuning te installeren.

Trap bekleding vervangen

Vervangen van het huidige tapijt,op 13 treden . De trap is met 2draaien .

Trap bekleden met tapijt

Bekleding met Sisal tapijt Gesloten houten trap met 12 treden .