Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap bekleding vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap bekleding vervangen:

Trap bekleding vervangen

Vervangen van het huidige tapijt,op 13 treden . De trap is met 2draaien .

Trap bekleden met tapijt

Bekleding met Sisal tapijt Gesloten houten trap met 12 treden .

Trap renoveren

Wij twijfelen nog tussen tapijt en hout als bekleding . Momenteel is het tapijt, die moet nog verwijderd worden .

Trapbekleding plaatsen

Volledig huis aan het renoveren, enkel originele trap willen we houden. 50-jarige trap die altijd vast tapijt heeft gehad Houten bekleding of Laminaat als bekleding gebruiken in de plaats

Trapbekleding verwijderen en opnieuw bekleden

Een trap met 8 treden waar nu tapijt op ligt (op beton) waarvan we graag nieuwe treden en zijkanten willen laten renoveren; Houten bekleding.

Afgewerkte betontrap plaatsen

Leveren en plaatsen van betonnen trap, afgewerkt zodat ik er geen bekleding op moet voorzien. Is geen rechte trap, draai van 90°. Ongeveer 15 treden van het gelijkvloers naar het eerste verdiep.

Trap bekleden met hout

Bekleding betonnen trap met HPL is de opdracht. Trap bestaat uit 2 delen. 11 treden + 4 treden en overloop 1 x 1,5 meter. Materiaal : soort hout.

Bekleding van de trappen nieuwbouw

Trap bekleding : 2 beton trappen te bekleden, voornamelijk rechte treden (+\~ 85 cm), 5 treden in draai. 1 trap tussen 2 muren, de andere half open. Dit is van gelijkvloers naar 1 s te en van 1 s te naar tweede verdieping. Soort bekleding graag met de vakman bespreken.