Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap bezetten met laminaat" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap bezetten met laminaat:

Trap bekleden met HPL hout structuur

Onze houten trap bestaat uit 16 treden en we zouden graag de traptreden en de zijkanten willen laten bekleden met een soort HPL hout structuur. Andere optie is om de treden te schilderen/oliën en de zijkant met hout te bezetten. Daarnaast moet er een stuk inox balustrade (+/-1,5m) bijkomen bij een bestaande inox trapbalustrade.

Trap bezetten met laminaat

Momenteel is de trap bekleed met marmer. Dit zouden we zelf kunnen uitbreken. Trap te bekleden met laminaat en een nieuwe leuning voorzien.

Betonnen trappen bezetten in massief hout

In een nieuwbouwproject moet men 2 bestaande betonnen trappen van 15 treden bekleden. De trap draait vanaf de 2de trede, 3 tredes in de draai.

Betontrap bezetten met zwart hout

Op zoek naar een vakman om mijn betonnen trap te bekleden met zwart hout. Het gaat om een trap met 15 treden en een dubbele kwartdraai.

Trap in massief hout bezetten

Bestaande trap is met marmer bezet. Ik wil deze trap nu met hout bekleden Het gaat om een rechte trap met 16 treden .

Trap bekleden met epoxy

Ik heb een betonnen trap die ik wil laten bezetten met epoxy aantal treden: 18 breedte trap: +- 1 meter aantrede: 25 cm optrede: 18 cm

Trap bezetten met epoxy

Ik wil mijn betonnen trap laten bezetten met epoxy. De trap is 1m breed en telt 18 treden; (aantrede 25cm, optrede 18 cm)

Vernieuwen-renovatie van trap en trapleuning

Momenteel zijn we bezig met de renovatie van onze hal en gelijkvloers verdieping. Aangaande onze hal zouden we de muur willen isoleren als ook de trap en trapleuning vernieuwen. Het huidig probleem is dat onze trap vooral ´s ochtend en ´s avonds vooral kraakt tijdens het belopen. En ook dat we een nieuw model/kleur willen. Aangezien we nog ander werken in de nabije toekomst willen uitvoeren had ik graag geweten wanneer het aan te raden is om de trap te renoveren. Want we gaan ook: - Muur langs binnen isoleren en bezetten. - Deuren in de hal vernieuwen. - Gelijkvloers opnieuw betegelen.