Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap met bordes in multiplex plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap met bordes in multiplex plaatsen:

Trap met bordes in multiplex plaatsen

Een trap van eerste naar tweede verdieping plaatsen, dit is een zo een 3 meter hoog. Ontwerpschets door architect gemaakt. 1 bordes, 2 steektrappen. In multiplex. Open treden, leuning volle plaat. Laatste trap moet een grotere trede zijn.

Trapbekleding HPL / CPL / laminaat plaatsen

Wij hebben een ijzeren rechte binnentrap van 12 treden + een bordes. De trap is van ijzer met treden met gaatjes(zoals dikwijls een noodtrap gemaakt is. Graag hadden we deze veranderd naar een gesloten trap met bekleding in laminaat of tapijt indien dit mogelijk is.

Trappen met hout bekleden

Bekleden van (ter plaatse) gegoten DRIE betontrappen. Glvl naar kelder : 16 treden -- Glv naar 1tse verd. , incl. een bordes-aantrede in totaal 17 treden -- 1ste verd. naar 2de verd. : 16 treden. Breedte van de trap 1.00 m -- Z-profiel -- diepte voettrede 27,7 cm (aantrede : 23 cm) - Dikte van de voettreden en tegen-treden in 2 varianten (a) 30 mm en (b) 40 mm. Houtsoorten : 4 varianten : EIK 1ste keus -- BEUK 1ste keus -- Eik, gelamelleerd -- Beuk, gelamelleerd Handvat in dezelfde houtsoort (+/- 4 m lang) Bewerking van de trap (en handvat) apart te vermelden : vermoedelijk verscheidene olie-lagen zodat de nerven van het hout zichtbaar blijven en het uitzicht licht wit/licht roos (=cérusé).

Houten trap plaatsen

Het betreft een trap met bordes in de midden . Deze trap moet een bestaande trap vervangen in de garage naar de eerste verdieping , daar de vorige niet mooi is en te smal is naar onze mening. Wij hadden gedacht aan een eiken of een beuken trap .

Houten trap plaatsen

Graag vakman voor rechte gesloten bordetrap in franse eik 6/4' voorzien van een paddestoel leuning met metalen sierbalusters bordes en balustrade op verdieping 1m trap breedte 0,90 m

Houten trap plaatsen

In een woning met platdak zou ik een verdiep toevoegen adhv zadeldak. Om er te geraken zou een bordes trap een optie zijn gezien de brede bestaande traphal. Eventueel ook een trap die 180 draait maar zonder bordes zou ook een optie zijn. Type trap te bespreken met vakman : trap met bordes of zonder bordes in u vorm . Opening wordt gedaan door de aannemer. Plan in opmaak door architect.

Beuken trap bekleden met sisal of tapijt

Beuken trap momenteel geolied die we willen laten bekleden met sisal of tapijt. Van gelijkvloers Rechte trap met 11 treden en bordes van ongeveer 1 m².

Metalen of houten buitentrap plaatsen

Ik zoek een nieuwe rechte trap (met ongeveer 20 treden) om van het gelijkvloers buiten naar het terras op de eerste verdieping te gaan. Om op het terras te komen is er een bordes bovenaan nodig (de looprichting is vooruit en dan bovenaan haaks naar rechts). Of een gedraaide trap (1 draai naar rechts) of een trap met twee delen ,een recht, dan halverwege een bordes ? De ruimte is te bereiken door het gelijkvloers (er is geen andere toegang)