Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap met dubbele kwartdraai" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Trap met dubbele kwartdraai:

Betonnen trap bekleden met composiet

Graag vakman om een nieuw gegoten betonnen trap te laten bekleden in composiet. Materiaal aan te kopen door vakman. Een trap met 18 verdiepingen. Breedte: 90 cm. Dubbele kwartdraai (180 graden).

Houten trap plaatsen naar zolder NB woning

Dit betreft een nieuwbouw dubbele kwartslagtrap tussen 2 muren in een klassieke uitvoering met de treden ( 40 mm dikte) die 4 cm over de tegen treden uitsteken.

Trapleuningen plaatsen

Dubbele trap, moet voorzien worden van een leuning/balustrade. Is een betonnen trap met granieten platen. Materiaal nog niet beslist, inox of hout.

Dubbele open houten trap plaatsen

Voor nieuwbouw, hoogte tot verdiep 280cm, diepte tot muur 175cm, breedte vanaf één zijmuur is 155cm. 3 onderste treden liggen liggen niet in deze opening.

Houten dubbele kwartslag trap plaatsen

We zoeken een trap met een dubbele kwartslag naar links met in totaal 16 treden waarvan 10 treden op het rechte stuk. Vanuit een traphal naar eerste verdieping. Nog een stuk ballustrade voorzien. Zonder leuning.

Betontrap storten

Nieuwbouwwoning: trap met dubbele kwartdraai tussen twee muren in. Breedte tussen de 2 muren:180 cm, diepte:200cm, verdiephoogte:284cm. Zo mogelijk graag met plateau ter hoogte van de draai.

Plaatsen binnendeuren

Ik zou graag een dubbele glazen deur laten plaatsen voor mijn living en 2 extra glazen deuren met hout. Ook wil ik onder mijn trap een muur in mdf plaatsen met een deur.

Nieuwe trap plaatsen

Nieuwe (open) trap van eerste verdiep naar zolder. Dubbele kwartdraai, 15 treden, 90 cm, rubberwood. Renovatie van een woning > 15 jaar.

Partners

Partners van Casius