Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trap met dubbele kwartdraai? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trap met dubbele kwartdraai.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trap met dubbele kwartdraai:

Nieuwe trap plaatsen

Nieuwe (open) trap van eerste verdiep naar zolder. Dubbele kwartdraai, 15 treden, 90 cm, rubberwood. Renovatie van een woning > 15 jaar.

Vervangen van oude trap door nieuwe houten trap

Compleet vervangen van oude trap door een nieuwe houten trap, geschilderd. Dubbele kwartsdraai. 16 treden. Stijl: eenvoudig, hedendaags (geen moulures, niet te modern nog te klassiek). Onderkant mag onafgewerkt blijven. Afbraak zal zelf worden gedaan.

Vaste trap naar zolder

We willen graag een vaste trap naar de zolder. Het gat is hiervoor reeds gemaakt. Offerte en uitmeting werd ook reeds gedaan door een ander trappenbedrijf (via aannemers), maar dit sleept maar aan en we kregen uiteindelijk een offerte die beneden alle peil is. Het gaat om een trap met dubbele kwartdraai, volle z-treden (dikte zo'n 42 mm). Graag hadden we ook een leuning gehad die dicht is (dit loopt dan verder in maatmeubilair op de zolder) - materiaal mag platenmateriaal zijn. Het materiaal was rode beuk, die geschilderd kon worden.

Betonnen trap polieren en glad maken

Wij willen graag een gepolijste trap. De betonnen trap zou worden gelegd door de aannemer zelf. Ik had graag een ruwe offerte om deze volledig te pollieren en glad te maken. De trap is een dubbele kwartdraai van 17 treden. Betonnen trap wordt gezet, enkel de afwerking nodig.

Plaatsen van trappen voor nieuwbouwwoning

Graag hadden we een vrijblijvende prijsofferte ontvangen voor 2 trappen voor onze nieuwbouwwoning in Perwez. De eerste trap is op de gelijkvloers naar eerste verdieping toe. Deze trap is een gesloten trap tussen 2 muren met een dubbele kwartdraai, graag daar een plateau en geen trap maar een plavier in 1 recht stuk aub. De trap dat we in gedachten hadden was 1 moderne zonder leuning, gesloten trap, in een middelbruine houtsoort. De tweede trap is de trap van de eerste verdieping naar zolder toe. Deze trap zou een open trap zijn met leuning. Ook deze graag in een middelbruine houtsoort met leuning in hout. Zou het mogelijk zijn om ook een offerte te ontvangen met een simpele, moderne smeedijzeren leuning voor de tweede trap aub?

Trap met dubbele kwartdraai

We zijn op zoek naar trap dubbele kwartdraai met trap opening 185x185 verdiepingshoogte 285cm. Het is bestemd voor nieuw bouwproject in Kwaadmechelen.

Vaste trap in hout plaatsen

Trap in hout op 1ste verdiep met dubbele draai. (2 keer 90 graden) 300 cm hoogte en 90cm breed. Met leuning.

Plaatsen van open trap

Ik ben op zoek naar een open trap met dubbele bodem. De vorige trap was enorm steil en erg smal. Het gaat om een trap voor tussen de eerste verdieping en de zolderruimte. Ik sta open voor suggesties qua materiaal enzo