Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trap met dubbele kwartdraai? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trap met dubbele kwartdraai.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trap met dubbele kwartdraai:

Plaatsen van trappen voor nieuwbouwwoning

Graag hadden we een vrijblijvende prijsofferte ontvangen voor 2 trappen voor onze nieuwbouwwoning in Perwez. De eerste trap is op de gelijkvloers naar eerste verdieping toe. Deze trap is een gesloten trap tussen 2 muren met een dubbele kwartdraai, graag daar een plateau en geen trap maar een plavier in 1 recht stuk aub. De trap dat we in gedachten hadden was 1 moderne zonder leuning, gesloten trap, in een middelbruine houtsoort. De tweede trap is de trap van de eerste verdieping naar zolder toe. Deze trap zou een open trap zijn met leuning. Ook deze graag in een middelbruine houtsoort met leuning in hout. Zou het mogelijk zijn om ook een offerte te ontvangen met een simpele, moderne smeedijzeren leuning voor de tweede trap aub?

Trap met dubbele kwartdraai

We zijn op zoek naar trap dubbele kwartdraai met trap opening 185x185 verdiepingshoogte 285cm. Het is bestemd voor nieuw bouwproject in Kwaadmechelen.

Vaste trap in hout plaatsen

Trap in hout op 1ste verdiep met dubbele draai. (2 keer 90 graden) 300 cm hoogte en 90cm breed. Met leuning.

Plaatsen van open trap

Ik ben op zoek naar een open trap met dubbele bodem. De vorige trap was enorm steil en erg smal. Het gaat om een trap voor tussen de eerste verdieping en de zolderruimte. Ik sta open voor suggesties qua materiaal enzo

Dubbele kwartslag trap + zoldergat verplaatsen

Willen graag het bestaande zoldergat laten dichtmaken en verplaatsen naar achter en vergroten. Ter hoogte van einde van de gang en de nis in de aanliggende kamer willen we een dubbele kwartslag trap plaatsen. Er dient rekening gehouden te worden met de schuine wand boven en het latwerk van het dak moet licht aangepast worden.

Plaatsen van dubbele Frans eiken trap.

Maken van een dubbele franse trap. Met overloop rond vide. Verd. 0-1 3 m hoog verd 1-2 2. 8 m. Overloop vloer wordt nadien gelegd. Voor afmetingen en type trap zie foto,s trap verd 1-2 komt aan zolderdeur uit.

Zandstralen van trap en deurbladen

Graag hadden wij een offerte ontvangen om onze trap van 41 treden en 11 deurbladen (1 dubbele deur, 1 deur met glas en 8 gewone deuren) te laten zandstralen. Bijgevoegd vind u de foto's.

Leveren en plaatsen van keldertrap

Graag hadden wij een vrijblijvende prijsofferte aangevraagd voor de levering en plaatsing van een keldertrap in onze woning te Zottegem. Het keldergat is 180 cm lang op 80 cm breed, de afstand vloer – plafond bedraagt exact 2 meter en de afstand vloer – vloer is 2,38 meter. In bijlage vindt u het bouwplan van onze woning. Onze kelder is een prefabkelder met afmetingen 3,99 meter x 2,54 meter, waardoor wij zouden opteren voor een trap van 80 cm breed met een dubbele kwartdraai, om een al te steile trap te vermijden. Qua afwerking verkiezen wij een houten trap (beuk) met modern uitzicht, zonder tegen tredes en inclusief leuning. Mocht u verdere vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. Plan ter beschikking.