Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap met hout bekleden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap met hout bekleden:

Trap in massief hout bekleden

Renovatie van een houtentrap die bestaat uit 14 treden met hoogte 17cm, diepte 23.5cm en lengte 80cm. De eerste trede is wel een marmeren trede. Iedere trede heeft een oversteekje over de vorige trede van 4cm. De 14e trede is bordestrede van 94cm bij 87cm. De hoogte tot aan de bordestrede is in totaal 2.46m met een lengte van 2.58m tot aan het begin van de bordestrede. Geen leuning.

Trap naar kelder plaatsen

De oorspronkelijke trap werd reeds verwijderd. Hoogte 1,75m , een rechte trap (oorspronkelijk 13 treden) Moeten geen gesloten treden zijn zijn.Staat los van de muur. Trapgat 65cm breed x 170 cm lang.Mag hout, steen of metaal zijn.

Trapbekleding massief hout

De trap is gegoten tussen 2 muren met een kwartsdraai beneden, telt 16 treden. De gietvloer wordt de eerste week van juli gegoten, ik vermoed dat plaatsing hiervoor nodig is. Afhankelijk van de prijs zal ik kiezen voor een volledig eiken trap, enkel de treden in eik of een goedkopere houtsoort om te laten verven met PUverf.

Trapbekleding massief hout

Betonnen nieuwe Z trap, moet bekleed worden in hout. Onder de schuinte van de trap moet er een smeedijzeren wand komen en een deur. Deze leidt naar de kelder. Zo is de keldetrap zichtbaar vanuit de gang door de glazen wand.

Houten trap plaatsen

Bordestrap met 7/8+7/8 treden. Uitvoering in rubberwood met beits Balustrade in hout met zarte metalen spijlers

Trap bekleden met tapijt

De trap bestaat nu uit hout maar op de uiteinden zit telkens een metaallatje. deze zijn los en de vijzen zijn ook vervelend met braampjes 16treden in totaal te bekleden met tapijt .

Houten trap plaatsen naar de zolder

Willen een trap van het 1st naar de zolder, in een gesloten U vorm met afwerking trapgat en ballustrade. Alles in hout, open tredes, breedte trap 80 cm, +/- 15 treden. Trapgat zal +/- 1.70m op 1.40m zijn Trap is ook om af te afschuren, deze moet aansluiten op de bestaande trap.

Betonnen trap bekleden met hout

Onze trap bestaat uit 14 treden in beton. Graag zouden we die laten bekleden in hout