Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap met hout bekleden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap met hout bekleden:

Trapbekleding in massief hout plaatsen

Trap werd in industriële beton vervaardigd, maar is lelijk, willen hem nu mooier maken/bekleden.... bestaat uit twee delen.

Trappen bekleden met hout

Casco woning 2 trappen die bekleed moeten worden in hout zonder leuning. Het is een open trap.

Trap bekleden met hout

Op zoek naar een schrijnwerker om een trap te bekleden. 13 treden van 23 x 75 cm met een hoogte van 21 cm. Ook 2 vlakke stukken van 82x82 en 82x87 cm.

Betontrap bezetten met zwart hout

Op zoek naar een vakman om mijn betonnen trap te bekleden met zwart hout. Het gaat om een trap met 15 treden en een dubbele kwartdraai.

Trapbekleding in massief hout aanbrengen

Ik wil graag mijn oude houten trap (14 treden, kleine draai van onder) laten bekleden met nieuw overzet hout (nieuwe look) en de wanden van de muren met natuursteen , heel of gedeeltelijk, nog te bezien en afhankelijk van de prijs.

Trapbekleding vernieuwen

Trap is nu bekleed met tapijt, is oude trap en is aan vernieuwing toe , liefst met hout bekleden en nieuwe leuning. Trap van GLV naar 1 ste verdieping en naar tweede verdieping. Trapleuning in houtwerk.

Trap met hout bekleden

Ik zoek een vakman voor het bekleden van onze rechte trap van 16 treden.

Trap met massief hout bekleden

Het is een nieuwbouwproject. Er zijn ongeveer 15 treden die we graag in bleke eik willen laten bekleden. De trap is nu in beton gegoten door de aannemer.