Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap met hout bekleden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap met hout bekleden:

Trap naar zolder plaatsen en opening maken

Ik zou graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder. Opening dient aangepast te worden. Nu een uitschuifbare trap, nieuwe trap moet van hout zijn.

Houten trap te plaatsen naar de zolder

Ik zou graag een trap laten plaatsen van de eerste verdieping naar de zolderverdieping. Zelf dachten we aan een L vormige trap (kwartslag onderaan) in basisuitvoering, hout. Het gat op de zolderverdieping moet nog gemaakt worden, en zal door mezelf of een externe firma gebeuren.

Trap in beton bekleden met hout

Ik wil een draaitrap met leuning en een trap van beton bekleden in hout met leuning . Alles in eik. Totaalrenovatie.

Houten trap plaatsen

Er zou een rechte trap moeten geplaatst worden van 1 poutrel naar een andere poutrel die 70cm hoger staat en op een afstand (rechte zijde) van 120cm. De trap zal dus vermoedelijk 4 treden hebben en nog een stukje dat vlak loopt. Deze trap zal boven een toiletruimte komen, dus de treden dienen gesloten te zijn. De trap zou enkel steunen op de 2 putrels vanboven en vanonder. Het mag in verschillende materialen, wou houden van strak dus een zwarte stalen trap spreekt ons aan, maar we kijken ook naar budget. Warm hout zou dus ook kunnen. Liefst ook in Z-tredes. Hoe sneller de trap geplaatst kan worden, hoe beter. Op die manier kan de gyproc muur daaronder mooi afgewerkt worden tegen de trap.

Metalen trap plaatsen

Wij zijn een huis aan het bouwen. Momenteel zitten ze aan de ruwbouw. We willen een trap zonder neuzen. Het liefst een z-trap. Er zit bovenaan 1 draai in. De trap zit tussen twee muren buiten de onderste drie treden. Betonnen trap met hout of een metalen trap.

Betonnen trap met hout bekleden

Nieuwbouw betonnen trap corrigeren en bekleden

Trap met hout bekleden

Renovatie traptreden en overloopjes.

Vaste trap naar zolder plaatsen

We zouden graag een vaste trap steken naar onze zolder. Er moet een nieuw trapgat gemaakt worden in vloer van onze zolder alsook oude trapgat zou dicht moeten ( zit op andere plaats dan nieuw trapgat). Trap kan beginnen op overloop op eerste verdieping met een kwart draai naar links. Liefst in hout. Trap moet leuning hebben gezien we met kleine kindjes zitren voor de veiligheigheid. Buiten nieuw trapgat in zolder zijn er mijn inziens geen andere grote afbraak werken nodig. De trap naar zolder loopt in zelfde richting als trap naar eerst verdiep dus zal afgewerkt moeten worden onderaan met gyproc of rryplex of ander mareriaal.