Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trap met ingebouwde kasten? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trap met ingebouwde kasten.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trap met ingebouwde kasten:

Ingebouwde kast maken onder de trap

Ik wil graag een ingebouwde kast onder open trap maken. Deze moet ruimte bieden voor strijkplank, stofzuiger en een droogrek alsook voor speelgoed en boeken. De afmetingen en dergelijke bespreek ik graag met de vakman.

Ingebouwde kast maken onder de trap

Wij wensen een kast onder de trap in de inkom die ook een deur heeft als toegang tot de kelder. Materiaal en dergelijke te bespreken met vakman.

Gesloten trap plaatsen in rubberwood of beuk

Gesloten rechte trap op 1st verdieping (naar zolder) 2 opties: 1ste rubberwood als trede 2de beuken als trede De trap is mogelijk te bevestigen aan rechte muur. De ruimte onder trap voorzien van bergruimte dmv kastindeling. De open zijde afdichten van vloer tot plafond met mdf. In deze wand bevinden zich de gladde frontdeurtjes van de kastruimte onder de trap. De deurtjes bevinden zich in eenzelfde strak vlak van de totale wand. Graag offerte van enkel de trap + plaatsing En offerte van trap met de ingebouwde bergruimte + plaatsing

Maken van trapkast onder trap op maat

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het aanmaken van een trapkast. ( dus een trap met ingebouwde kasten) De hoogte is +-2m46 en diepte is 3m86. Ik sta ook eventueel open voor andere voorstellingen of ideeen. Ik ben van meerbeke ( 9402) hemelrijk 137 op naam van sebastien jouret.

Ingebouwde kast maken

Ik zou graag een ingebouwde kast onder de trap willen laten maken. Deze moet uitschuifbaar zijn omdat onder de trap ook een doorgang is naar de kelder toe.

Vaste trap maken

Ik wil graag een vaste trap laten aanmaken in een ruimte waar er momenteel geen trap is. Het zou gaan over een trap van +/-90cm breed en op een hoogte van 2m46 Ik zou dan ook graag willen dat we onder de trap ingebouwde kasten inbrengen zodanig dat we geen enkel ruimte verliezen

Maken van rechte strakke trap zonder leuning naar eerste verdieping

Het gaat om een trap van het gelijkvloers naar de eerste verdieping zonder leuning en strak uitzicht. Standaard aantal treden. Het liefst recht hebben maar ik vrees dat er verplicht een kwart draai in zou moeten. Graag info.met ingebouwde kast in trap. Ter plaatse komen kijken. Adres na te vragen door de vakman.

Vaste trap naar zolder plaatsen en huidig zoldergat dichtmaken

We willen graag een slaapkamer maken op onze zolder. Hiervoor willen we een vaste trap plaatsen en de huidige zoldertrap weghalen en het zoldergat dichtmaken. Het plafond is hout. We willen graag ook dat de er een wand komt langs de trap met een deur onderaan zodat de trap niet zichtbaar is in de kamer waarin hij komt. Onder de trap willen we ingebouwde kasten. De trap moet bovenaan een kwartslag hebben naar rechts/links (ligt nog niet vast). De muur waarlangs de trap komt is 3m60 en het plafond is ongeveer 2m40 hoog. We hebben nog geen trap aangekocht.