Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap op maat maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap op maat maken:

Trap op maat maken

Leveren en plaatsen van trap op maat. Het trapgat is aanwezig en qua materiaal dacht ik aan River Wood.

Hoogslaper op maat maken

We zouden graag een hoogslaper op maat laten maken. Er is net niet genoeg plaats beneden: breedte is maar 198cm. Dit omdat er een chauffage is. Bovenaan zou dus wel genoeg plaats zijn voor de standaardmaat van 90 op 200cm. Ik zou de trap graag aan de voorkant willen en niet aan de zijkant. Bovenaan hoge omkadering.

Zwarte deur met glas op maat maken en plaatsen

Ik wil graag in ons nieuwbouw een deur aan de trap installeren. De deur moet in het zwart met glas zijn en tot aan het plafond komen.

Balustrade voor trap op maat maken

Onze houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping. Ook van eerste naar tweede verdieping en boven langs de opening van de trap. Hier moet een balustrade aan komen, combinatie hout & Inox / RVS.

Treden van trap herstellen en op maat maken bureauruimte

- twee onderste treden van een verzakte trap herstellen. - Op maat maken van bibliotheek/bureau (inbouwkasten en werkbladen) - Grote raampartij + deur vervangen (24 m² oppervlak in totaal) (aluminium of pvc)

Vervangen van houten trap naar zolder

Rechte trap naar de zolder / slaapkamer massieve beuk of eik 13 treden met tegentreden beschikbarere breedte trapgat = 76 cm beschikbare lengte zijkantentrap = 330 cm Hoogte loodrecht vanop de grond 1 ste verdiep tot niveau zoldervloer = 269 cm de zijkant van de trap kan vastgemaakt worden aan de muur op de rechterzijde Er staat nu een grenen trap die nogal veel kraakt. Wellicht gaan we in de toekomst een slaapkamer ingerichten op zolder voor ons dochter en we willen graag een vaste op maat gemaakte trap (die weinig lawaai maakt)

Houten steektrap op maat maken

Op zoek naar een schrijnwerker die een houten trap op maat kan maken. Een rechte gesloten steektrap met een breedte van 660mm een hoogte van 2540mm en een vloerlengte van 1740mm zonder leuning of ballustrade.

Houten rechte trap plaatsen en klein maatwerk in de living uitvoeren

Een nieuwe,gesloten, rechte trap die het gelijkvloers verbindt met de verdieping. Om en bij de 2.7 meter omhoog over een afstand van ongeveer 4 meter. Deze moet men in het hout zetten. Er moet ook nog een houten platform, verhoogje op maat worden gemaakt in de lving.