Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap opening maken en trap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap opening maken en trap plaatsen:

Uitschuifbare zoldertrap vervangen door een nieuwe

Ik zoek iemand om mijn oude uitschuifbare zoldertrap te vervangen door een nieuw model. De opening bestaat dus al. Het gaat enkel om het verwijderen van de huidige, en plaatsen van de nieuwe zoldertrap. De nieuwe trap moet nog worden aangekocht.

Plaatsen van deuren en afwerken plinten

Er moeten twee binnendeuren gezet worden en de opening is er. Een binnendeur moet afgebroken worden en een nieuwe deur inkomen. Dan moet er nog een andere deur komen, maar die is in overmaat. Ene is hoog en de andere is nog hoger. Daarnaast moeten de plinten in de slaapkamer, rond de deur, in de traphal samen ongeveer 30 meter vernieuwd worden. Mocht er iemand langskomen zouden we graag laten kijken naar onze trap, deze zou een nieuwe kleur moeten krijgen (momenteel een olie kleur). De leuning zouden we graag weten wat er mogelijk is om daarmee te doen.

Houten trap plaatsen

Zwevende binnentraptrap van ongeveer 3.5m met 13 treden in hout zonder balustrade plaatsen. Opening is reeds aanwezig.

Plaatsen nieuwe trap

Graag had ik een nieuwe trap laten plaatsen, mag zowel in hout als beton zijn. Is een trap van het eerste verdiep naar de zolder. Momenteel is er reeds een valtrap voorzien met de buren, maar deze valt voor de kamerdeuren. Dus zou het bestaande gat willen laten toewerken en een nieuwe opening laten maken tegen de binnenmuur met de buren. Waarschijnlijk gaat er ook een draai moeten voorzien worden aangezien je anders boven komt tegen de gevel. Of je door de kamer van de kinderen moet passeren.

Vervangen oude trap door een uitschuifbare zoldertrap

Ik wil een kapotte zoldertrap (uitklapbaar) laten vervangen door een nieuwe uitklapbare zoldertrap. De opening bestaat dus al. Hout

Balustrade voor trap op maat maken

Onze houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping. Ook van eerste naar tweede verdieping en boven langs de opening van de trap. Hier moet een balustrade aan komen, combinatie hout & Inox / RVS.

Opening maken in zoldervloer en trap plaatsen

Zoldertrap plaatsen en gat in vloer maken Ik wil een nieuw groter zoldertrap waar een trap naar toe moet gaan.

Trap verplaatsen

Bestaande opening naar zolder dicht maken en nieuwe opening maken voor trap boven huidige trap. Dit in een vloer uit betonplaat. Daarna zouden we graag een nieuwe trap laaten plaatsen van hout.