Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap plaatsen:

Plaatsen trap

Ik wil een nieuwe trap. Oude trap is al volledig afgebroken. Het moet een rechtte houten trap worden met ongeveer 17 treden. De trap bevindt zich in de inkomhal en gaat naar tweede verdiep. Ongeveer 3 meter hoog en 70 cm breed. Rechts bevindt zich een muur en links zit de oude leuning nog. Ik denk dat er een trapgat aanwezig is.

Beloopbaar kelderluik maken

Boven het keldergat zouden wij graag een stevig, beloopbaar en vooral isolerend luik plaatsen. Qua materiaal zouden we graag hout hebben. Het gat heeft een afmeting van ongeveer 1,5m op 0,85m. We wensen dat het luik open gaat naar de kant van trap.

Plaatsen trap

Wij wonen op een bel-etage gebouwd midden jaren 70. We zijn op zoek naar vervanging van de bestaande draaitrappen (2 verdiepingen). De ruimte is heel beperkt wenteltrap met twee kwartslagen. Graag duurzaam stevig materiaal.

Trapgat partieel dichtmaken en sogem spiraaltrap plaatsten

Ik zoek iemand om 1.een bestaande trap ( grenen) weg te halen 2. Het bestaand trapgat van ong. 2,5 / 0.8 m te verkleinen naar 1.25/0.8 3. Een spiraaltrap model Kronos van Sogem ( of vergelijkbaar in afmetingen en prijs) te plaatsen. En dit voor het einde van dit jaar.

Trap plaatsen

Gesloten trap in eik of beuk met witte leuning en met kastruimte onder. Balustrade van 3 meter. Trap van beneden naar 1 ste verdieping. Nieuwe woning.

Opening maken in zoldervloer en trap plaatsen

Zoldertrap plaatsen en gat in vloer maken Ik wil een nieuw groter zoldertrap waar een trap naar toe moet gaan.

Plaatsen trap

Ik zou graag één ingesloten trap en één open trap laten plaatsen die beide starten en eindigen met een kwartdraai. Voor beide is er een trapgat aanwezig gezien het renovatiewerken zijn.

Trap plaatsen

Op dit moment zit er een valtrap naar de zolder geinstalleerd. Deze zouden wij graag willen verwijderen en een vaste houten trap willen plaatsen naar de zolder. Hier zou dus het huidige trapgat gevuld moeten worden en nieuw trapgat gemaakt moeten worden. Dit gaat om een betonnen vloer. De trap moet onderaan een kleine draai maken, de klassieke vorm.