Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap plaatsen 3 25 m hoogte" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Trap plaatsen 3 25 m hoogte:

Uitschuifbare zoldertrap leveren en plaatsen

Vervangen van zoldertrap, driedelige plooitrap met luik (standaardmaat). Een nieuwe uitschuifbare trap plaatsen.

Vaste trap plaatsen

Ik wil een vaste trap laten maken en plaatsen naar de zolder ,zolder is de 3de verdieping in mijn huis. Opening dient aangepast te worden.

Zoldertrap op maat plaatsen

Opening van de zolder is 128cmX67cm Er moet een uitschuifbare trap geplaatst worden

Houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning

Houten trap plaatsen met leuning voor een nieuwbouw. Plaatsen van eerste naar tweede verdieping. Met een zijde tegen de muur, de rechter zijde. Geen trapgat. Hoogte vloer 2740 mm onderkant plafond 2420 mm terugloop 3070 mm breedte trapgat 870 mm lengte trapgat 2690 met kwart draai links.

Houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Voor onze totaal renovatie van ons huis willen we een vaste trap steken naar de zolder om 2 slaapkamers te maken. De trap zouden we boven de bestaande trap steken. De trap begint met een 90° draai en dan recht omhoog. De trap zal aan 1 muur geplaatst worden aan de linkerzijde, aan de rechterzijde een leuning. Ongeveer een 15 tal treden. De totale hoogte is +/- 2 m 60.

Houten trap met leuning plaatsen

We zoeken een trap die in het salon geplaatst moet worden dus toch wat gezelligheid moet uitstralen. We houden wel van een strakke look met houten treden die licht van kleur zijn. Er mag ook met staal gewerkt worden.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder plaatsen monteel zit er ene vliso trap. Het gat moet verplaatst worden , het plafond is van hout De trap moet met leuning zijn

Trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen

Ik ga mijn huis verbouwen en wil een vaste trap steken naar de zolder. Hiervoor moet er een nieuw trapgat gemaakt worden en het oude dichtgemaakt. Graag een houten trap.

Partners

Partners van Casius