Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trap plaatsen 3 25 m hoogte:

Metalen trap plaatsen

Trap in industriële look (metaal look, zwart) voor een halve verdieping. (van inkomhal herenwoning naar sous-sol verdieping). Nu zit er een houten trap met 5 treden. Metalen trap.

Vaste houten trap naar zolder

Ik wil een vaste trap naar zolder plaatsen. Dit graag in hout, met een leuning. Er is een trapgat maar is klein, zou groter moeten gemaakt worden. Graag komen kijken ter plaatse.

Metalen draaitrap plaatsen

Draaitrap in metaal : Het betreft een draaitrap in een slaapkamer naar zolder. Momenteel staat er een draaitrap, een ouder model. Gezien ikzelf verbouwingen wens te doen, wens ik eveneens een nieuwe draaitrap te plaatsen. Vermoedelijk een metalen trap, maar iets anders is eveneens mogelijk. De draaitrap die er momenteel staat hangt of staat niet vast tegen de muur.

Metalen trap met houten treden plaatsen

Een stalen trap (in RAL kleur) met houten treden. Het gaat over een trap met 2 kwarten. Opening trapgat: 180 cm x 240 cm. Traphoogte: 305 cm Trapbreedte: 83 cm Aantrede: 22 cm Optrede: 19,06 cm Aantal treden: 16 cm Daarnaast willen we ook op het eerste verdiep een balustrade. Lengte balustrade: +/- 157 cm. Hoogte balustrade: +/- 100 cm.

Uitschuifbare houten trap naar zolder plaatsen

We zoeken een zoldertrap met een uitschuif systeem die toch breed genoeg is en makkelijk in gebruik, omdat we de zolder als een extra ruimte willen gebruiken en een gangbaar model inklapbaar modeltrap (zoals er nu 1 aanwezig is) toch iets te onhandig/smal is.

Eenvoudige houten trap plaatsen

Nieuwe trap tussen van de eerste verdieping naar de tweede verdieping. Waarschijnlijk door plaatsgebrek kwart draai links zal nodig zijn of ganzentrap indien dit enige optie is. Nog geen afmetingen beschikbaar omdat trapgat nog niet aanwezig is.

Houten trap in gang plaatsen

De trap die er momenteel is, bevat 15 treden met stootborden, alsook is er een houten trapleuning. De trap die ik nu heb kraakt enorm, is dan ook al meer dan 50 jaar oud. De trap die moet geplaatst worden is in de gang.

Vaste trap naar zolder in nieuw te maken opening

Om een zolder makkelijker te betreden en als kamer te gaan gebruiken wil ik graag een vaste trap laten plaatsen, op een andere plek dan waar de uitschuifbare trap nu is. De opdracht is dus nieuw gat maken in houten vloer, vaste houten trap met leuning plaatsen en bestaand gat dichtmaken.