Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trap plaatsen 3 25 m hoogte:

Plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen

Trappen voor nieuwbouw: We wensen 3 rechte betontrappen en deze moet glad gepolierd worden want we gaan geen bekleding gebruiken. De 3 trappen tellen elke keer 17 optreden. De 3 trappen staan tegen de muur. We zouden een prijs willen vragen voor 2 beton bloktrappen en 2 met gladde onderzijde zodat we de prijsverschil kunnen zien. De derde trap is een zwevende trap/ Deze zouden we graag in het wit hebben, maar misschien wordt die pas achteraf geschilderd.

Nieuwe houten trap plaatsen

Bestaande trap van 18 tredens van breedte 80cm tredens van 18cm staat tussen 2 muren recht naar boven is opgegeten door mezelf. Vakman kan best ter plekke komen om alles nog eens op te meten en extra advies te geven.

Nieuwe inox trappen plaatsen

Er zijn 2 trappen te plaatsen: beide in inox (aluminium blijkt minder kwalitatief te zijn ) 1/ trap gelijk vloers naar eerste heeft 1 wending aan de bovenkant van de trap. Leuning moet tegen de muur komen. De trap moet gesloten tredes hebben, omdat de kelder onder de trap zit. 2/ trap 1ste verdiep naar zolder : dit is een rechte trap, met open tredes. Leuning eveneens aan de muur.

Nieuwe betonnen trap in nieuwbouw plaatsen

Wij zijn bezig met een nieuwbouw en hadden graag wat meer informatie over het plaatsen en de prijs van een betonnen trap. We hebben 1 trap van 16 treden gesloten halve draaitrap en een open halve draaitrap met 15 treden.

Vaste houten trap plaatsen

Ik zou graag onze huidige trap vernieuwen door een nieuwe. De huidige trap is ongeveer 60 cm te laag om aan de 1ste kamer te komen en deze is dus in de deur met 3 treden. Dit zou op gelijke hoogte moeten komen. Met dan een 2de stuk van ongeveer 1m50 naar de volwaardige 2de verdieping.

Houten trappen plaatsen

We willen graag twee trappen laten maken door een schrijnwerker. Een dichte trap met een kwart draai erin. Zonder leuning, hij komt tussen twee muren. Liefst een voordelige maar wel moderne uitvoering. Van gelijkvloers naar eerste en van de eerste verdiep naar de tweede.

Nieuwe buitentrap plaatsen

Oude arduinen buitentrap met 4 treden. Aan zijkanten 2 bakstenen muurtjes waarop arduinen gerenoveerd moet worden of vervangen indien mogelijk. Voorkeur voor moderne trap combinatie van metaal met hout of steen.

Nieuwe betonnen trap te plaatsen

Een kale betonnen trap in huis, met Z tredes. De woning is een houtskelet, afgewerkt met gipsvezelplaten. Afmetingen trap: 100 cm breed x 295 cm hoog x 365 cm diep . Kleur beton nog te bepalen.

Partners

Partners van Casius