Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trap plaatsen 3 25 m hoogte:

Houten trap met balustrade plaatsen

Wij wensen een gesloten trap met een kwart draai naar links te plaatsen. En een balustrade van ongeveer 3 meter. Eiken hout en metalen spijlen. 16 treden.

Betontrap storten

Plaatsen van een rechte gegoten buiten betonnentrap. 12 treden, 1m breed en 2,30 hoog. Trap komt tussen 2 muren

Metalen trap met houten treden plaatsen

Voor onze gerenoveerde bovenverdieping zijn we op zoek naar een rechte trap in wit staal met houten treden en een balustrade (groot trapgat) voor de bovenste verdieping. Dit is van eerste naar tweede verdieping dat die moet komen. Daarnaast willen we ook de mogelijkheid bekijken om de bestaande trap van het gelijkvloers opnieuw te bekleden met hout (nu bekleed met tapijt). Graag de tapijt wegdoen, en opnieuw bekleden met hout of stofferen, renoveren van bestaande trap.

Metalen buitentrap met leuning plaatsen

We zouden een buitentrap willen die de voordeur zijdelings benaderd. De trap zou een hoogte van 1 m 45 moeten hebben en er zou een platform bovenaan moeten zijn van 1 m 20 lang. Graag een metalen trap van zwartgelakt zijkanten met ofwel metalen treden ofwel houten treden en inclusief 1 leuning aan 1 zijde.

Houten trap plaatsen

Momenteel is er een trap van 70 cm breed aanwezig met zeer steile treden. Er zijn 3 treden, gevolgd door een draai met 6 treden en eindigend met 8 treden. De laatste trede ligt gelijk met de vloer. De hoogte van vloer tot vloer bedraagt ongeveer een 3m. Graag wilde ik een L- vormige bordestrap met minder steile treden, een breedte van 80 of 85cm en eventueel een leuning aan de muurzijde.

Renoveren of nieuwe trapleuning plaatsen

Oude houten trap waarvan er schade is aan de leuning. Enkele spijlen ontbreken en de leuning staat los. Deze zou indien mogelijk gerepareerd moeten worden of anders een nieuwe leuning.

Eenvoudige houten trap naar kelder

Nieuwbouwwoning: Een eenvoudige trap naar kelder plaatsen. Graag een houten trap zonder leuning. Met een bordes bovenaan en vervolgens een eenvoudige steektrap.

Trapgat maken en opening aanpassen

Ik zit met een opplooibare zoldertrap om vanop mijn eerste verdiep op zolder te geraken. Trapgat is 1m op 0,7m ongeveer groot. Ik zou de trap van mijn gelijkvloers naar mijn eerste verdiep willen veranderen (deze staat nu onhandig geplaatst) en ineens een vaste trap willen plaatsen naar mijn zolder. Bouwdatum huis: 1935, helaas geen bouwplan beschikbaar. Geen betonnen vloer op verdiepen, houten structuur.