Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trap plaatsen 3 25 m hoogte:

Moderne trap plaatsen van garage naar lounge

Ik ben op zoek naar een moderne trap (eventueel in metaal, inox of smeetijzer) voor in een garage om naar een loungeruimte te gaan. Er zou een ballustrade moeten aan zijn, de andere kant is muur.

Spiltrap plaatsen

We willen graag onze steile trap door een spiltrap vervangen.

Vaste trap plaatsen

Graag wil ik een vaste trap plaatsen in woning waar ik compromis voor heb getekend en waarvoor de akte wordt getekend half mei. Indien mogelijk na voor einde mei, want werken in de straat vanaf juni tot eind september. Momenteel is dit meer type zoldertrap (kleine treden, leuning balanceert op 2 palen, geen spijlen) waardoor dit vrij gevaarlijk is voor mijn kinderen.

Metalen of betonnen buitentrap plaatsen

Het is voor ofwel een betonnen of metalen buitentrap. Aan de zijkant van het huis hebben we 2 deuren. De ene is de "voordeur" waar het bezoek binnenkomt en de andere is de "achterdeur" waar de berging is en we binnenkomen als we van de tuin komen. De deuren zitten op ongeveer 65 cm hoogte (ons huis ligt dus hoger) en de trap dient dus ook zo hoog te komen. Het platform van deur tot deur is 4m lang en willen we 80 cm breed Aan de tuinkant willen we via een trap naar beneden komen die niet langer dan 120cm mag zijn. (er is een buitenkraan) Aan de kant van de voordeur willen we graag de trap iets minder stijl en hebben we zeker 300cm lengte. (tot zelfs 400cm)

Beuken trap plaatsen met kwartdraai en armleuning naar zolder

We zouden trap in beuk willen die past in ons trapgat naar zolder die ik nog moet maken. Waarschijnlijk met een kwartslag en armleuning. Dit is van de eerste verdieping naar de zolder.

Zoldertrap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap laten maken naar mijn zolder.

Nieuwe tredes plaatsen op bestaande trap

De structuur van de trap staat er al. De oude tredes zijn verwijderd. We zoeken nieuwe tredes. We weten niet echt uit welk materiaal we dit best kiezen. Graag een vakman ter plaatse die komt kijken voor advies te geven en prijs op te maken.

Nieuwe metalen trap plaatsen

Ik wens een nieuwe metalen trap te plaatsen in een bel etage. Dit is een rechte trap met armleuning dit is voor in een tuin van de veranda naar de tuin te komen. De oude ga ik zelf afbreken.

Partners

Partners van Casius