Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trap plaatsen 3 25 m hoogte:

Zoldertrap en velux plaatsen

Ik zoek een vakman voor een gat naar mijn zolder te maken en een vaste trap naar de zolder alsook een grote Velux te plaatsen.

Kleine ijzeren trap plaatsen

Kleine ijzeren trap van terras naar tuin, hoogteverschil 0. 5 meter, lang 1 meter (grote treden: persoon met beperking), breed 1 meter, met trapleuning, en antislip. Huidige trap is niet meer veilig.

Plaatsen van vaste trap naar zolder

Vaste trap naar de zolder plaatsen en opening aanpassen Ik wil graag een vaste trap naar de zolder plaatsen. Voor de moment staat er een inklapbaar zoldertrapje. Ik weet echter niet of er genoeg plek is voor een vaste trap. Daar zou ik graag wat meer info over hebben. Het trapgat kan vergroot worden maar niet te veel en kan waarschijnlijk niet verplaatst worden.

Renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder

Voor volgende werken zoek ik een vakman: - ofwel renovatie trap - ofwel nieuwe trap - maken van trapgat naar de zolder

Nieuwe trap plaatsen met trapleuning

Is een rechte trap met 16 treden. Er zou ook een balustrade moeten voorzien worden en een trapleuning. Er mag ook een prijs in laminaat geteld worden

Nieuwe moderne trap plaatsen van eerste naar tweede verdieping

Tussen de eerste en de tweede verdieping hebben wij nu een heel steile open trap. Wij zouden graag een moderne nieuwe trap laten plaatsen die minder steil is door er in het midden een bordes aan toe te voegen zoals op de foto hier in de bijlage. Treden in hout, constructie in hout of in metaal zoals op de foto. Verdere details nog in samenspraak te beslisen, net zoals de exacte timing van de plaatsing (kan eerder of later dan 2-3 maanden).

Zwevende trap in hout of beton plaatsen in living

Zwevende trap plaatsen in living. In hout of beton is een nieuwbouw. Dit 1 zijde tegen de muur.

Plaatsen van houten trap

Graag offerte voor trappen zoals foto's in bijlage. Afmeting 2930 mm, 16 treden. Het betreft een rechte trap.

Partners

Partners van Casius