Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trap plaatsen 3 25 m hoogte:

Metalen trap plaatsen

Landelijke trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping: Wij zijn op zoek naar een gietijzeren wenteltrap, welke in een hoeve kan geplaatst worden. Tegen een muur. Andere zijde met een armleuning.

Zwevende trap plaatsen

Ik zoek een vakman om een zwevende trap te plaatsen. Trap van 16 treden. Eiken houten trap.Trap tegen de betonnen muur. Nieuwbouw start binnen 2 maand. plan ter beschikking.

Balustrade te plaatsen

Ik wens graag een balustrade te laten bevestigen op mijn bestaande trap. Ik wil graag een balustrade in zwart smeedwerk.

Vaste houten zoldertrap plaatsen

Graag wil ik mijn zolder binnenkort omvormen tot slaap-en speelkamer. Hiervoor zou ik een vaste zoldertrap willen late installeren. Graag had ik een vakman laten komen om de verschillende opties (plaats vd trap) te bekijken. Het liefst zou ik een soort van wenteltrap laten installeren.

Balustrade plaatsen voor trap

Nu is het platform met uitzicht op de trappen van de kelder open. We willen dat het een gesloten platform is van metaal of hout. Reden: voor de veiligheid van kinderen. Dus gesloten platform + systeem van deur/opening.

Metalen trap plaatsen van tweede verdieping naar zolder

Graag een trap plaatsen van tweede verdieping naar zolder plaatsen. Er staat momenteel niks. Gaat om een korte trap en liefst een draaitrap. Met een hoogte van 2.50 meter. Graag een metalen trap plaatsen. En moet open zijn.

Houten trap plaatsen

Rechte trap maak niet uit hout of metal, hangt af van prijs en kwaliteit. Renovatiewoning.

Nieuwe houten trap plaatsen

Ik wil graag een nieuwe, U-vormige houten trap laten plaatsen van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. De trap zou 3 meter hoog moeten zijn. De linkerkant van de ruimte is een bakstenen muur, de rechterzijde eventueel een gyproc wand. Ik wil graag dat de onderkant gesloten is.

Partners

Partners van Casius