Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trap plaatsen 3 25 m hoogte:

Vaste trap naar zolder maken

Wij willen graag een vaste trap naar de zolder laten plaatsen, deze hebben we liefst in dezelfde stijl als de bestaande trap van gelijkvloers naar eerste verdieping. Het gaat om een houten trap met een draai, ook moet men nog een nieuw trapgat maken. Hiernaast moet men ook de oude zoldertrap verwijderen en het oude trapgat dichtmaken.

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Gesloten trap in massief hout, tussen twee muren te plaatsen basisuitvoering , 16 treden in totaal, 6 schuine links naar boven draaiend en 10 rechte treden, geen leuning. Bestaande trap weghalen en plaatsen nieuwe.

Houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat

Ik wil graag een gesloten houten zoldertrap laten maken. Gaat van slaapkamer naar zolder. Gesloten trap.

Houten trap plaatsen voor nieuwbouw

Trap plaatsen: Binnentrap met 2 draaien tussen twee muren. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Nieuwbouw.

Rubberwood trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder

Is voor een vaste trap met draai rechts boven van de eerste verdiep naar zolder verdiep. Graag in rubber wood. Het trapgat zal aanwezig zijn. De trap zal met een zijde tegen de muur geplaatst worden. Met een leuning.

Vervanging van trapleuning met aluminium

Er is een bestaande trap die draait, maar de leuning is niet meer 100% vast. Voor het vervangen of herstellen van de bestaande leuning of het plaatsen van een nieuwe lening. Ter plaatse komen kijken.

Metalen trappen plaatsen naar mezanine

Graag had ik een metalen trap, geplooid uit 1 stuk met twee strakke trapwangen. De trap zou al dan niet gelakt worden. De hoogte van de vloer is nu 2 m 28 cm. De breedte van de hele kamer is 3 m 17 cm. En om boven te komen, heb ik 60 cm vloer om op te stappen. Blijft er maar 2 m 57 cm over om de trap in te steken en er beneden ook nog op te kunnen stappen. Is voor een mezzanine, van gelijkvloers naar de mezzanine.

Zolderluik plaatsen in verbouwingsproject

Één nieuw zolderluik met trap plaatsen naar de zolderverdieping.

Partners

Partners van Casius