Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trap plaatsen 3 25 m hoogte:

Nieuwe trap plaatsen

Het betreft een ruimte waar op het moment een ronde draaitrap aanwezig is en waarbij er te veel dode hoeken zijn en naar mijn gevoel de trap hierdoor ook te smal is. Ik zou graag ipv deze een hoekige draaitrap willen plaatsen zodat de trap op zich ook breder zou worden.

Bloktrap plaatsen

Wij zijn dringend op zoek naar een metalen of kunststof bloktrap (wit) of trap eventueel een houten trap, wit gelakt, met Z motief. Kan u me een richtprijs geven (orde van grote) gebaseerd op onze plannen in bijlage. Wij hebben niet veel tijd dus zullen zeer snel beslissen op basis van de richtprijs.

Zwevende trap plaatsen

Ik zoek een vakman voor een zwevende trap in hout of composiet tegen bestaande betonmuur te plaatsen. Hoogte trap 2000 mm; 12 rechte treden, met een muur handgreep schuin langs de trap in gelakt staal van ca 3. 5 m meter.

Buitentrap plaatsen

Betreft het plaatsen van een buitentrap aan een bel-etagewoning. Wij hadden graag een offerte ontvangen voor een trap met balustrade van 4 m lang. Dus om van het 1 ste verdiep naar de tuin te gaan.

Houten trap in beuk plaatsen

Het gaat over twee halfslag trappen met een in totaal 32 treden over de twee trappen. In bijlage vind u het grondplan van de woning (Lot 60)

Plaatsen van metalen trap

Wij gaan bouwen en omdat ik absoluut geen idee heb wat een gemiddelde prijs is voor een trap spreek ik u aan. Wij willen graag een metalen trap van de gelijkvloers naar de eerste verdieping. Een rechte trap met een hangreep aan één kant, de andere kant is muur. Van de gelijkvloers naar de eerste verdieping is 3 meter. We hebben een zeer moderne woning dus willen de trap ook strak houden. Liefst donder metaal/inox. We zitten ook met een bepaald budget dus kijken we ook graag uit naar de goedkoopste oplossingen. Alvast hartelijk dank om mij een eerste idee te geven.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap in de zolder laten plaatsen. Er is momenteel al een vaste trap maar die zou vervangen moeten worden. Ik zou graag een houten trap willen plaatsen en eerder een rustieke of cottage stijl.

Plaatsen van trap

Wij hebben onze zolder gerenoveerd voor een volwaardige plaats en willen graag een kwart- draaitrap plaatsen.