Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trap plaatsen 3 25 m hoogte.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trap plaatsen 3 25 m hoogte:

Vaste trap naar zolder en trapgat maken

Vaste trap naar zolder plaatsen. Nieuw trapgat maken en bestaande trapgat dichten.

Prijsofferte metalen trap plaatsen

kunnen jullie langskomen om me een offerte te maken voor een metalen trap. Graag een prijsofferte, wanneer prijs goed is dan wil ik de trap laten plaatsen.

Plaatsen van trappen voor nieuwbouwwoning

Graag hadden we een vrijblijvende prijsofferte ontvangen voor 2 trappen voor onze nieuwbouwwoning in Perwez. De eerste trap is op de gelijkvloers naar eerste verdieping toe. Deze trap is een gesloten trap tussen 2 muren met een dubbele kwartdraai, graag daar een plateau en geen trap maar een plavier in 1 recht stuk aub. De trap dat we in gedachten hadden was 1 moderne zonder leuning, gesloten trap, in een middelbruine houtsoort. De tweede trap is de trap van de eerste verdieping naar zolder toe. Deze trap zou een open trap zijn met leuning. Ook deze graag in een middelbruine houtsoort met leuning in hout. Zou het mogelijk zijn om ook een offerte te ontvangen met een simpele, moderne smeedijzeren leuning voor de tweede trap aub?

Plaatsen van industriele stalen trap GV-NIV1

Graag prijs voor plaatsing van een industriële stalen trap, type enkele trapboom in I-profiel en doorlopende Z-treden in geplooide metaalplaat. Hoogte vp : 309 cm (16 x 19. 3) Lengte : 300 cm (15 x 20. 0) Vrije doorgang 270 cm. Dit is voor een moderne woning , renovatie. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.

Verdreven en gesloten trap plaatsen in hout

Graag vakman voor leveren en plaatsen van een verdreven en gesloten trap. Hoogteverschil 3800 – lengte 4000 - breedte 1100. Tredehoogte 190 (indien mogelijk 180) en aantrede 230. Werf te Diest. Graag wat prijzen voor verschillende houtsoorten. Schets in bijlagen. Er is geen leuning te voorzien. De werf is vergevorderd dus termijn is belangrijk.

Traprenovatie 15 trappen

Trap renovatie: prijsofferte. Type trap : beuken trap met draai. Leuning. Tredes ongeveer een 15 tal tredes. Met een platvorm. Laminaat plaatsen op treden.

Plaatsen trap

Diameter trapgat 147 cm - Totale hoogte +- 260 cm - Zwarte trap met houten treden en zwarte leuning in metaal - mag ook met metalen treden

Houten zoldertrap

Ik wens een nieuwe trap te plaatsen naar de zolder. Omdat ik daar een nieuwe slaapkamer ga maken van de zolder. Door gezinsuitbreiding is er geen kamer meer voorzien,omdat ik van een kamer een badkamer heb gemaakt. Hoogte plafond is 2,70m en breedte is 0,95m van de trap onder deze telt 15 tredes . Eigenlijk dezelfde trap zou boven moeten komen voor naar de zolder te kunnen gaan ,deze mag een een gewone houten trap zijn . Er is ook nog geen opening voorzien voor deze trap.

Partners

Partners van Casius