Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap plaatsen zolder en vernieuwen oude trappenhal" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap plaatsen zolder en vernieuwen oude trappenhal:

Metalen trap plaatsen

Wij zijn op zoek naar een moderne strakke trap van het eerste naar het tweede. Er zit een 90° draai in vanonder. Voor de rest is de trap recht. Materiaal speelt niet echt een grote rol, het moet vooral een strakke moderne trap zijn.

Houten trap zetten

Wij zijn juist met de verbouwing klaar en wij zouden graag zo snel mogelijk en trap plaatsen. Klassieke / landelijke stijl

Buitentrap plaatsen

Wij willen een trap van een tuin naar het dak laten zetten. Hiervoor moet er ook een andere trap afgebroken worden. De afmetingen zijn lengte waarover de trap kan lopen is 3m87. De hoogte van de muur is 3m81 en de breedte van de trap kan tot 1m gaan. Ook een balustrade te zetten.

Uitschuifbare zoldertrap aanpassen

Heb een bestaande zoldertrap waarvan de armen om te openen en sluiten helemaal krom gebogen zijn. Deze stukken zijn niet meer te verkrijgen. Ik wil een nieuwe trap plaatsen maar geen enkele trap die dezelfde openingsmaat heeft als de oude trap,dus moet een nieuwe trap aangepast worden zodat we niet het hele plafond moeten afbreken.

Twee trappen renoveren

Bij de eerste trap moet men de treden bekleden. Zijwanden van trap in zelfde kleur en materiaal afwerken. Bestaande leuning afbreken en nieuwe plaatsen. De tweede trap ook te bekleden. Zijwanden van trap in dezelfde kleur en materiaal afwerken. Nieuwe leuning maken. Is draaitrap onderaan naar rechts. Allebei de trappen ongeveer 17 treden.

Metalen trap plaatsen

Ik zou een trap willen laten plaatsten achter aan het huis van aan de veranda (1ste verdieping) naar de tuin

Trapbekleding in massief hout plaatsen

ik wil mijn trap laten bekleden me thoutwerk. GLV + 2 verdiepingen.

Trapbekleding HPL / CPL / laminaat plaatsen

Wij hebben een ijzeren rechte binnentrap van 12 treden + een bordes. De trap is van ijzer met treden met gaatjes(zoals dikwijls een noodtrap gemaakt is. Graag hadden we deze veranderd naar een gesloten trap met bekleding in laminaat of tapijt indien dit mogelijk is.