Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap plaatsen zolder en vernieuwen oude trappenhal" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap plaatsen zolder en vernieuwen oude trappenhal:

Houten trap voor 2 verdiepingen in totaal plaatsen

Wij zijn bezig aan totaal renovaties. We zouden graag de bestaande trap uitbreken daar gaan we zelf voor zorgen . Het gaat om een trap voor 2 verdiepen. We hebben een plan van de architect ter beschikking . Moderne stijl .

Trap naar kelder plaatsen

De oorspronkelijke trap werd reeds verwijderd. Hoogte 1,75m , een rechte trap (oorspronkelijk 13 treden) Moeten geen gesloten treden zijn zijn.Staat los van de muur. Trapgat 65cm breed x 170 cm lang.Mag hout, steen of metaal zijn.

Houten trap plaatsen

Momenteel staat er een houten molenaarstrap, maar wegens gedane verbouwingen is deze aan vervanging toe. We zijn op zoek naar een nieuwe trap. Klassieke / landelijke maatwerk trap Kwartdraai naar rechts beneden en dan een rechte trap.

Houten trap plaatsen

Het betreft een trap met bordes in de midden . Deze trap moet een bestaande trap vervangen in de garage naar de eerste verdieping , daar de vorige niet mooi is en te smal is naar onze mening. Wij hadden gedacht aan een eiken of een beuken trap .

Houten trap plaatsen

We gaan onze zolder renoveren en hiervoor moet nog een trapgat voorzien in een houten constructie . Liefst een houten trap of een betonnen trap later afgewerkt met parket .

Houten trap plaatsen

Bordestrap met 7/8+7/8 treden. Uitvoering in rubberwood met beits Balustrade in hout met zarte metalen spijlers

Houten trap plaatsen

Het gaat om een gesloten rechte beuken trap met neus treden (5 treden) 88x140cmx22. Bestaande woning. Oude trap ondertussen weggenomen.

Houten trap plaatsen naar de zolder

Willen een trap van het 1st naar de zolder, in een gesloten U vorm met afwerking trapgat en ballustrade. Alles in hout, open tredes, breedte trap 80 cm, +/- 15 treden. Trapgat zal +/- 1.70m op 1.40m zijn Trap is ook om af te afschuren, deze moet aansluiten op de bestaande trap.