Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap plaatsen zolder en vernieuwen oude trappenhal" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap plaatsen zolder en vernieuwen oude trappenhal:

Trapgat te maken en trap plaatsen

Trapgat te maken + vaste trap naar zolder plaatsen. Wij hebben momenteel een luik met een uitschuifbare trap naar de zolder. Op een andere plaats wensen wij een trapgat te laten maken + een vaste trap naar zolder te plaatsen.

Houten trap plaatsen

Geoliede rubberwood trap plaatsen. Z treden, kwartslag onderaan, + leuning i. Nieuwbouw.

Plooitrap naar de zolder plaatsen

Zoldertrap plaatsen, het trapgat is reeds aanwezig dit is zo een 120x60 cm. Trap moet ongeveer 2.70m hoog zijn.

Vaste trap naar zolder plaatsen + maken trapgat

We willen graag een slaapkamer op de zolderverdieping steken, daarbij zou er een vaste trap moeten komen met leuning en het oude trapgat(ladder) zou dicht moeten gemaakt worden. Dus er zou een nieuw trapgat moeten gemaakt worden naar de grote van de nieuwe trap. Nu een uitschuifbare trap.

Houten trap plaatsen en opening maken

Uit te voeren werken: - slopen muur - slopen vals plafond - plaatsing trap - afwerking onder trap . Trap van verdieping naar zolder. Nu is er een uitschuifbare trap.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik zou graag een vaste trap willen naar de zolder maar weet niet of het mogelijk is omdat we een kleine gang hebben.Opening aan te passen. Uitschuifbare trap aanwezig.

Metalen trap plaatsen

Wij zijn een huis aan het bouwen. Momenteel zitten ze aan de ruwbouw. We willen een trap zonder neuzen. Het liefst een z-trap. Er zit bovenaan 1 draai in. De trap zit tussen twee muren buiten de onderste drie treden. Betonnen trap met hout of een metalen trap.

Inox trapleuning op bestaande trap plaatsen

Ik verhuis naar een huis met een trap tussen twee muren. Ik zou graag een trapleuning willen laten plaatsen zodat de kleinkinderen veilig naar boven en beneden kunnen.