Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap extra verankeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap extra verankeren:

Trap extra verankeren

De trap beweegt soms. Ik wil graag een extra verankering in de muur om die zo niet meer te laten bewegen. Je hebt soms het gevoel dat de trap gaat los komen.

Beuken steektrap met op kanten plaatsen

Renovatie huis: Gewenst:beuken steektrap met opkanten, in 2 delen, met op ongeveer 2\3 hoogte een bordes. Onderste deel steiler dan bovenste. Ingesloten in schacht \ ruimte van 260 x 200 x 265 cm. Bordes is gemakkelijk te verankeren in de trap-'schacht'. Plafond tot vloerhoogte= 280 cm. Spijlen en leuning naar model 1930. (Het betreft een uitbouw van een bestaande trap) Gewenst 3 gebogen koofstukken in de leuning, die bovenaan aansluit op de gerecupereerde ballustrade. Treden 18 cm. Ruimte waarin trap moet ingebouwd worden is 1.60 meter breed. Ter plaatse komen kijken want moet verder geplaatst worden op bestaande trap.

Plaatsen van rechte trap

Rechte trap in beton van gelijkvloer naar 1ste verdiep met plateau bovenaan. Afmetingen voor huistrap, rechte treden, schuinen, gesloten onderkant. Ongeveer 20 treden. Te verankeren tegen nieuwe zijmuur.

Herstelling van trap

Herstelling trap :terug verankeren in de muur, plaatsen van leuning aan buitenkant trap.