Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap vernieuwen:

Houten trap vernieuwen

De onderste 2 treden zijn gedraaid en dan zijn het 11 rechte treden. Het is een open trap. Volledige nieuwe design / moderne maatwerk trap /binnentrap

Houten trap installeren

Er is momenteel een trap aanwezig in de inkomhal. Ik wens mijn huidige trap te renoveren of vernieuwen. Qua materiaal liefst een houtentrap. Er is een kwartslag aanwezig in de trap.

Trap vernieuwen

In dit geval gaat het over een zeer oude trap in het begijnhof, deze staat onder erfgoed/erfpacht en zou dus niet volledig vernieuwd mogen worden. echter vind ik de trap in de staat waar hij zich nu in bevind vrij gevaarlijk. Hij is vrij oud, zijn wat gaten en spleten zichtbaar, korte treden en veel slijtage.

Stenen trap in het hout vernieuwen

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. Momenteel stenen trap maar willen deze in hout vernieuwen. Kunnen jullie langskomen voor advies en offerte.

Houten trap vernieuwen en maatkast voorzien onder de trap

Vervanging van een bestaande trap en leuning. Dit over 2 verdiepingen en 2 x 15 treden. Onder de trap willen we een kast inbouwen. Donkerkleurige treden en leuning in glad of witte beton.

Trapbekleding vernieuwen

Nu ligt er bekleding op maar is aan renovatie toe. trap te bekleden met laminaat.

Vernieuwen van oude traptredes

Het gaat over een oude (ca 70 jaar) draaitrap met een tussenverdieping, we vroegen ons af of het mogelijk is om de oude treden door de nieuwe te vervangen (en eventueel de tegentreden laten staan) of de trap volledig met nieuwe hout te bekleden.

Rechte trap bekleden met tapijt

Huidige bekleding vernieuwen van een rechte trap. Zo'n 50 treden. Graag bekleding met tapijt.