Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap vernieuwen en laminaat vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap vernieuwen en laminaat vervangen:

Trap vernieuwen en laminaat vervangen

Trap vernieuwen, huidige is te steil. Ook laminaat in slaapkamer vervangen door waterschade.

Houten keldertrap herstellen of vernieuwen

Van de oude houten trap in mijn kelder hebben de twee onderste treden het begeven. Indien mogelijk herstellen ofwel een nieuwe houten trap steken.

Trapleuning vernieuwen in zwarte pvc

Bestaande trapleuning laten vernieuwen met zwarte pvc profiel. Lengte onbekend. De balustrade loopt over 2 verdiepingen, telkens trap en hal. Dus 20 à 30 m in totaal.

Houten trap vervangen/ vernieuwen

Het betreft vervanging van een bestaande houten trap of het vernieuwen hiervan, daar zijn we nog niet uit. De huidige trap heeft breedte van 81 cm, het hoogteverschil vloerdelen is 291 cm en heeft een diepte van 288 cm. Hij heeft een leuning aan 1 zijde en het trapgat is 86x224 we zouden dit trapgat behouden.

Trapbekleding vernieuwen

We hebben een houten rechte trap die bestaat uit 15 treden. De trap zelf bevindt zich tussen twee muren. We zouden deze graag opnieuw laten bekleden ofwel met hout of laminaat.

Houten trap vernieuwen

De onderste 2 treden zijn gedraaid en dan zijn het 11 rechte treden. Het is een open trap. Volledige nieuwe design / moderne maatwerk trap /binnentrap

Houten trap installeren

Er is momenteel een trap aanwezig in de inkomhal. Ik wens mijn huidige trap te renoveren of vernieuwen. Qua materiaal liefst een houtentrap. Er is een kwartslag aanwezig in de trap.

Trap vernieuwen

In dit geval gaat het over een zeer oude trap in het begijnhof, deze staat onder erfgoed/erfpacht en zou dus niet volledig vernieuwd mogen worden. echter vind ik de trap in de staat waar hij zich nu in bevind vrij gevaarlijk. Hij is vrij oud, zijn wat gaten en spleten zichtbaar, korte treden en veel slijtage.