Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trap vernieuwen of renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trap vernieuwen of renoveren:

Houten trap installeren

Wij zijn opzoek naar een nieuwe trap, het hele huis buiten de 4 muren zijn afgebroken en we zijn het volledig aan het vernieuwen, de oude trap is eruit, deze maand / maximum midden volgende maand komt de vloerder en dan zouden we onze nieuwe trap wel nodig hebben.

Trap vernieuwen of renoveren

Trap veiliger maken. Momenteel open trap uit spouw met houten treden en men wil graag een gesloten trap. Indien niet mogelijk de huidige trap gesloten te maken, nieuwe trap plaatsen. Huidige trap is 14 treden tot 1ste verdiep en dan nog eens 14 treden tot zolder. Treden zijn niet bekleed.

Overzettrap maken

Momenteel houten trap met tapijtbekleding die we willen vernieuwen met overzet trap. 1 verdiep met op het einde een bocht.

Herstelling van trap

Vernieuwen van de bestaande trapleuning in de gang beneden (gelijkvloers) en gang (1e verdieping). De werken die volgens mij zouden uitgevoerd moeten worden: • Demonteren van bestaande leuning • Voorzien van een trapboom • Trapboom voorzien van spijlen • Trap voorzien van een leuning

Trapbekleding HPL / CPL / laminaat plaatsen

Onze trap telt 15 treden met 2 kwartdraaien. het is een gesloten trap en op sommige plaatsen kraakt deze. We wensen onze trap, trapwangen en trapleuning te vernieuwen.

Trap vernieuwen en laminaat vervangen

Trap vernieuwen, huidige is te steil. Ook laminaat in slaapkamer vervangen door waterschade.

Houten keldertrap herstellen of vernieuwen

Van de oude houten trap in mijn kelder hebben de twee onderste treden het begeven. Indien mogelijk herstellen ofwel een nieuwe houten trap steken.

Trapleuning vernieuwen in zwarte pvc

Bestaande trapleuning laten vernieuwen met zwarte pvc profiel. Lengte onbekend. De balustrade loopt over 2 verdiepingen, telkens trap en hal. Dus 20 à 30 m in totaal.