Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen:

Bestaande trapgat afbreken en dichtmaken en metalen trap plaatsen

De zolder is nu toegankelijke via een uitschuifbare trap die bijna in het midden van de zolderruimte uitkomt. Ik zou het trapgat graag verplaatsen naar dezelfde locatie als die van de eerste verdieping en boven de trap van 0 naar 1 deze nieuwe trap laten steken van 1 naar zolder. Werken houden in: afbraak en dichtmaken van bestaande trapgat, maken van nieuw trapgat en installeren van een nieuwe, vaste trap plaatsen in metaal.

Vaste trap naar zolder en trapgat maken

Budgetvriendelijk maar toch enige vorm van elegantie van trap. Vaste trap naar zolder plaatsen. Er zou ook nog een trapgat moeten gemaakt worden en een zoldergat gedicht worden.

Trapgat dichten en vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag en zolderkamer maken maar er moet ook en trap naar de zolder gemaakt worden. En het ander gat van de zolder moet dan gelijk ook dichtgemaakt worden.

Trap plaatsen een opening maken

Er is een uitschuifbare trap naar de zodler aanwezig. Trapgat dichten en een nieuwe opening te maken om een vaste houten trap te plaatsen.

Trapgat en vaste zoldertrap maken

Trapgat maken en vaste trap naar de zolder. Graag in hout, met leuning.

Trapgat dichten en vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een trapgat laten dichtmaken en op een andere plaats een vaste trap naar zolder maken (is ook al een trapgat dat mogelijk vergroot moet ) Dit betreft een houten rechte trap zonder draai met leuning.

Trapgat maken en vaste trap naar zolder plaatsen

Ik zou graag een vaste trap naar de zolder maken. Op dit moment is er binnenshuis geen toegang naar de zolder. Er zou een gat in de plafond gemaakt moeten worden. Er is voldoende ruimte om dit te realiseren.

Nieuwe trap plaatsen en trapgat maken

Ik wil een vaste trap naar de zolder in een andere kamer. Er moet een gat geboord worden in beton. Ik wil dit laten afwerken met een houten deur en een plaatsbesparende zoldertrap.

Partners

Partners van Casius