Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen:

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat dichten

Momenteel moet je met een trapje door de ene kamer om naar de zolderkamer te gaan. Om twee volwaardige kamers te maken willen we het bestaande trapgat dichten, een nieuw trapgat maken en de trap verplaatsen. Naast de trap kunnen we een nieuwe muur maken met een deur. Idealiter zouden we onder de trap een ingebouwde kast willen maken zodat we deze kunnen gebruiken in de eerste kamer en zo geen ruimte verliezen. Maw wat is de kost voor: trapgat te dichten, nieuw trapgat, trap, muurtje en eventueel een ingebouwde kast.

Trapgat maken naar zolder en trap plaatsen

Ik wil graag vaste trap naar zolder nu is het een val trap . Er moet ook een gat gemaakt worden (gewelven).

Maken trapgat en vaste trap plaatsen

We willen een vaste trap naar de zolder laten steken en hiervoor dient een trapgat te worden gemaakt. Met een trapleuning. Het gaat om betonnen gewelven. Het trapgat zou in de hoek aan de deur van slaapkamer 2 moeten komen. We zijn op zoek naar een trap die zo weinig mogelijk ruimte inneemt, maar toch praktisch is.

Vaste trap naar zolder maken

Wij willen graag een vaste trap naar de zolder laten plaatsen, deze hebben we liefst in dezelfde stijl als de bestaande trap van gelijkvloers naar eerste verdieping. Het gaat om een houten trap met een draai, ook moet men nog een nieuw trapgat maken. Hiernaast moet men ook de oude zoldertrap verwijderen en het oude trapgat dichtmaken.

Houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat

Ik wil graag een gesloten houten zoldertrap laten maken. Gaat van slaapkamer naar zolder. Gesloten trap.

Houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat

Houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping in de hal , een zijde tegen muur. Vaste zoldertrap (draaitrap) plaatsen (nu uitschuifbaar) inclusief gat voor vaste trap maken en bestaand gat van uitschuifbare trap toe maken, en trap die van gelijkvloers naar eerste verdieping leidt eveneens vervangen. De 2 trappen staan boven elkaar dus 1 draaias

Vaste houten trap plaatsen

Graag willen wij van onze zolder een slaapkamer maken. Momenteel hebben wij een opvouwbare trapladder naar de zolder die men moet verwijderen en vervangen door een vaste trap in hout. Trapgat moet mogelijks verschoven worden, afhankelijk van mogelijkheden die de vakman ons geeft.

Draaitrap op maat maken

Er dient een draaitrap te komen (bestaande traphal) tussen twee verdiepingen. Eventueel in metaal en treden in hout. Van tweede verdieping naar de zolderverdieping. Er is al een trapgat aanwezig.

Partners

Partners van Casius