Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen:

Houten trap plaatsen

We zijn bezig met renovatiewerken in ons huis. We zoeken een vakman voor volgende werken: trapgat maken, houtentrap plaatsen.

Houten trap plaatsen naar zolder en trapgat maken

Trapgat voorzien naar zolder en houten trap plaatsen. Het is een trap met twee draaien, tegen de muur. Met een trapleuning. Van een tweede verdieping naar de zolder.

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Graag zou ik één vaste trap willen zetten om naar de zolder te gaan. Voor dat te kunnen doen is het nodig één andere gat te maken en eventueel de huidige dicht doen. Is het mogelijk om bij mij thuis te Zaventem te komen, om deze te bespreken,na te zien en één offerte te geven. Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten.

Trapgat maken om vaste trap te plaatsen

Wij zouden graag een vaste trap naar zolder willen laten plaatsen en ook een nieuw trapgat zou er moeten komen.

Vaste trap naar zolder en opening maken

We hebben nu een vaste gesloten trap van het gelijkvoers naar het eerste verdiep. We zouden graag een extra kamer maken op zolder maken. Huidig trapgat bedraagt 3,20*0. 9m. Hierboven zou dus een rechte trap moeten komen (liefst open). Trapgat voor zolder moet nog worden gemaakt.

Bestaande trapgat afbreken en dichtmaken en metalen trap plaatsen

De zolder is nu toegankelijke via een uitschuifbare trap die bijna in het midden van de zolderruimte uitkomt. Ik zou het trapgat graag verplaatsen naar dezelfde locatie als die van de eerste verdieping en boven de trap van 0 naar 1 deze nieuwe trap laten steken van 1 naar zolder. Werken houden in: afbraak en dichtmaken van bestaande trapgat, maken van nieuw trapgat en installeren van een nieuwe, vaste trap plaatsen in metaal.

Vaste trap naar zolder en trapgat maken

Budgetvriendelijk maar toch enige vorm van elegantie van trap. Vaste trap naar zolder plaatsen. Er zou ook nog een trapgat moeten gemaakt worden en een zoldergat gedicht worden.

Trapgat dichten en vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag en zolderkamer maken maar er moet ook en trap naar de zolder gemaakt worden. En het ander gat van de zolder moet dan gelijk ook dichtgemaakt worden.

Partners

Partners van Casius