Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen:

Houten trap naar zolder maken

Extra trap naar zolder kamer maken. Er is al een bestaande trapgat. Trap komt tegen een muur, en andere zijde een armleuning. Trap met een draai.

Houten trap op maat maken

Maken van een houten trap op maat. Van het eerste verdiep naar zolder geplaatst. De trap komt aan 1 zijde , andere zijde met een trapleuning. Er is een trapgat aanwezig.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vaste steektrap naar de zolder voor dagelijks gebruik (slaapkamers). Hoogte van de kamer waarin de trap moet komen is 2,35 m en er zou zo weinig mogelijk ruimte van deze kamer moeten afgenomen worden. Trapgat 120x70 cm (nog te maken). Traptreden 70 cm breed. Trap liefst met een strakke look, combinatie metaal en hout of volledig hout. Graag indicatie voor beide alternatieven. Opening moet ook gemaakt worden.

Houten trap plaatsen

We zijn bezig met renovatiewerken in ons huis. We zoeken een vakman voor volgende werken: trapgat maken, houtentrap plaatsen.

Houten trap plaatsen naar zolder en trapgat maken

Trapgat voorzien naar zolder en houten trap plaatsen. Het is een trap met twee draaien, tegen de muur. Met een trapleuning. Van een tweede verdieping naar de zolder.

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Graag zou ik één vaste trap willen zetten om naar de zolder te gaan. Voor dat te kunnen doen is het nodig één andere gat te maken en eventueel de huidige dicht doen. Is het mogelijk om bij mij thuis te Zaventem te komen, om deze te bespreken,na te zien en één offerte te geven. Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten.

Trapgat maken om vaste trap te plaatsen

Wij zouden graag een vaste trap naar zolder willen laten plaatsen en ook een nieuw trapgat zou er moeten komen.

Vaste trap naar zolder en opening maken

We hebben nu een vaste gesloten trap van het gelijkvoers naar het eerste verdiep. We zouden graag een extra kamer maken op zolder maken. Huidig trapgat bedraagt 3,20*0. 9m. Hierboven zou dus een rechte trap moeten komen (liefst open). Trapgat voor zolder moet nog worden gemaakt.

Partners

Partners van Casius