Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen:

Nieuwe trap plaatsen en trapgat maken

Plaatsen van een vaste zoldertrap en het maken van een nieuw trapgat in houten rooster.

Vaste trap naar zolder

Wij lieten een trapgat maken naar de zolder. We willen een vaste trap zetten, in hout. We zijn wat onzeker over de grootte van het trapgat. Gaat de trap niet te steil zijn? Moeten we het gat groter laten maken? Kan iemand langskomen voor advies?

Vaste zoldertrap en zoldergat maken

Installeren van een van een vaste zoldertrap. De trapgat is er, waarschijnlijk moet het opgeschoven worden of vergroot worden. Graag snel de werken kunnen uitvoeren.

Trapgat en vaste trap maken

Trapgat naar zolder maken (beton), plus vaste trap plaatsen.

Twee binnendeuren en houten wand plaatsen

Bij de renovatie van onze living hadden we graag 2 binnendeuren op maat laten maken (zie foto in bijlage) en uitleg onder. We zoeken een schrijnwerker die twee binnendeuren kan plaatsen en een houten wand. Eén van deze deuren bevindt zich onder een trap en geeft toegang tot de kelder. Naast deze deur zou ook een wand van een 10-tal cm breed moeten gemaakt worden die het trapgat afsluit en waarin stopcontactdozen en lichtpunten zullen geïntegreerd worden door onze elektricien. De deur op de foto verdwijnt. De andere deur komt in het bestaande deurgat.

Trapopening en trap maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Werkzaamheden inclusief trapgat maken.

Vaste zoldertrap maken

Wij hebben reeds een trapgat van 750 cm op 1900 cm. Wij zouden graag een vaste trap hebben, maar deze moet draaien.

Maken van nieuwe trap

Trap in een vierkant trapgat met zijde 1m60, liefst zonder draaiing. Bedoeld voor een nieuwbouw/bijbouw. Moderne en luchtige stijl. Mag ook mix van materialen zijn.

Partners

Partners van Casius