Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen:

Renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder

Voor volgende werken zoek ik een vakman: - ofwel renovatie trap - ofwel nieuwe trap - maken van trapgat naar de zolder

Trapgat en trap laten maken naar zolder

Een trapgat is er al, maar er moet nog een raveel worden geplaatst. Alsook, installatie van een nog aan te kopen trap.

Vaste trap naar de zolder en trapgat maken

Een rechte trap plaatsen naar de zolder plaatsen en trapgat maken

Beuken trap plaatsen met kwartdraai en armleuning naar zolder

We zouden trap in beuk willen die past in ons trapgat naar zolder die ik nog moet maken. Waarschijnlijk met een kwartslag en armleuning. Dit is van de eerste verdieping naar de zolder.

Vaste trap met kwart draai en leuning laten maken

Vaste, dichte trap met kwart draai, leuning en afwerking balustrade, boven bijpassend maken. Hoogte tussen vloer keuken beneden en vloer zolder boven 2.90 meter. Trapgat beschikbaar beneden oppervlakte voor opbouw naar boven.

Trap plaatsen en opening aanpassen

Ik wil graag een vaste trap laten steken naar mijn zolder daar we een kamer van de zolderruimte willen maken. De plafond is van hout. Er zou een nieuw trapgat moeten gemaakt worden en het huidige dicht maken.

Plaatsen van een gesloten houten trap voor zolder

We zouden een trap willen steken naar de zolder ,is twee draaien dat er in de trap zou moeten zitten dat aansluit op de bestaande trap. En die laters word geschilderd,dus de trap dat we laten maken mag ook in hout zijn van prijswaarde dat mag geschilderd worden. En mag een gesloten trap zijn. Er zou geen trapgat moeten gemaakt worden, enkel trap.

Trapgat maken en trap plaatsen

Ik wil een trapgat laten maken en een trap laten plaatsen naar de zolder naast een bestaand gat waar een uitschuifbare trap nu dienst doet. Het trapgat en de trap komen recht boven de bestaande trap om naar de eerste verdieping te komen. Op de zolder is nu een kale betonnen vloer. Het bestaande gat mag dicht gemaakt worden. Aan de rechtse kant komt de trap tegen een bestaande muur, links moet een leuning. Op de zolder moet trap afgewerkt worden met deur of balustrade zodat er niks van de trap kan vallen. Eenmaal op de zolder komt de trap dan uit in een open ruimte(niet meer tegen een muur). Graag vrijblijvende offertes,

Partners

Partners van Casius