Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen:

Draaitrap op maat maken

Er dient een draaitrap te komen (bestaande traphal) tussen twee verdiepingen. Eventueel in metaal en treden in hout. Van tweede verdieping naar de zolderverdieping. Er is al een trapgat aanwezig.

Trapgat maken

Ik wil een trapgat van 270 x 90 cm laten maken, ondergrond waar dit moet komen zijn betonnen welven. Men moet na het maken de nodige ijzeren constructie maken zodat dit stevig is.

Zoldertrap plaatsen

Ik wil een houten rechte trap laten plaatsen, men moet nog een trapgat maken ook.

Nieuwe vaste trap naar zolder plaatsen

Nieuwe trap plaatsen naar de zolderverdieping. ( die we als kamer willen gebruiken ) Rechte trap tegen een muur. Ook een nieuw trapgat maken.

Houten trap naar de zolder plaatsen

Ik wil graag een houten rechte trap met één of meerdere draaien naar de zolder laten plaatsen. Men moet ook nog een trapgat maken in het betonnen plafond.

Zolderluik dichtmaken en nieuw trapgat maken

We willen graag ons oud zolderluik laten dichtmaken. Hiernaast willen we ook een nieuw trapgat laten maken voor de trap die we willen doortrekken.

Rubberwood trap naar zolder en trapgat maken

Maken van trapgat in betongewelven. -Dichtten van bestaand gat van zoldertrapje - Trap van 1e verdieping naar zolder boven de trap van gelijkvloers naar 1e verdiep. Wij wensen de trap recht in rubberwood en plateau voor opkomen van de trap. - balustrade aan de muur. - basic maar nette en vooral veilige afwerking van het trapgat op zolder (omranding rond trapgat,kindveilig)

Trap maken en opening voorzien

Ik wil 2 nieuwe houten trappen voor een appartement. Met een kwartslag. gesloten trap trapgat moet nog gemaakt worden

Partners

Partners van Casius