Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij timmermannen uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met timmermannen uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.

Voor goede en betaalbare timmermannen bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen:

Vaste trap naar zolder en trapgat maken

Vaste trap naar zolder plaatsen. Nieuw trapgat maken en bestaande trapgat dichten.

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat maken

Vaste trap naar zolder door nieuw trapgat te maken.

Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen

Trapgat maken in houten plafond, kwartdraaitrap plaatsen en bestellen.

Plaatsen van trap naar zolderkamer en maken trapgat

Ik wil een trapgat (gyproc en houtenvloer doorzagen) en een bestaande trap laten installeren naar de zolderkamer toe. Trapgat ongeveer 1m x 1,2m, trap max. 10treden,rechte trap, max3m

Nieuwe houten trap

Graag offerte laten maken voor een nieuwe trap, van 1ste verdiep naar zolder. Er moet nog een trapgat gemaakt en afmetingen nog genomen worden.

Trap plaatsen

Wij willen een trap - hetzij in hout, beton of iets anders- laten plaatsen in het huis dat wij gaan aankopen. Hiervoor hebben wij een offerte nodig voor het plaatsen van de trap incl. trapgat en eventueel de mogelijkheid om het oude trapgat dicht te maken.

Trap installeren

Wij zijn op zoek naar een trap. Wij bouwen een garage met vliering (bovenzolder) om tot slaapkamer. Wij zouden een trap moeten hebben om op de vliering te geraken. Trapgat is nog te bepalen. Optimaal gebruik maken van de ruimte is de uitdaging. En willen een trap die comfortabel is om te bestijgen en af te dalen. Tegen een acceptabele prijs. Bezoek zaterdagmorgend voor opmeten en bespreken

Trap in beton maken

Graag had ik een offerte laten maken voor een trap in beton. In bijlage vindt jet het plan voor de trap terug. Voorlopig staat het verdiep er nog niet en is het trapgat nog toegankelijk vanboven. Of kan een mal ter plaatse worden gemaakt om daarna beton te storten? Achteraf zal ik de trap afwerken in hout. Trap zitten twee draaien,geen balustrade. Daarna nog bekleden met hout.