Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trapgat maken en trap van eerste verdieping naar zolder plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trapgat maken en trap van eerste verdieping naar zolder plaatsen:

Trapgat maken en houten trap plaatsen

Wij wensen onze zolder om te bouwen tot leefruimte. Hiervoor dient er een zoldergat geslepen te worden en ook het oude zoldergat moet men dichtmaken. Hiernaast het plaatsen van een houten, vaste trap naar de zolder.

Trapgat maken en trap van eerste verdieping naar zolder plaatsen

Graag hadden wij een trapgat laten maken voor een vaste trap naar zolder. Betreft een houten vloer en een trap zonder hoeken.

Plaatsen zolderluik met trap

Wij hebben een bestaand zoldergat met een zeer onstabiele, versleten harmonica trap. Graag willen we dit laten vervangen door een houten, uitschuifbare trap. Het trapgat is redelijk klein (60cm op 90 cm). Mocht het mogelijk zijn om dit groter te maken.

Trapgat naar zolder maken + trap plaatsen

We zouden graag een trap steken naar de zolder, zodat we deze kunnen gebruiken als leefruimte. De zolder vloer bestaat uit wat men in de volksmond 'klokwelfsels' noemt. We zouden graag een houten trap steken.

Nieuw trapgat maken en vaste draaitrap steken

Een nieuw trapgat maken naar de zolder en er een open, vaste draaitrap plaatsen. Het oude trapgat van de uittrekbare zoldertrap dicht maken.

Houten trap naar de zolder

Vaste trap plaatsen naar zolderkamer, plus maken van trapgat Design / moderne maatwerk trap

Trapgat maken en nieuwe trap steken

Wij willen van de zolder een extra kamer maken, maar daarvoor moet er eerst een trapgat gemaakt worden voor men de nieuwe trap plaatst. Het huidige gat van het zolderluik moet men ook dichtmaken.

Nieuw trapgat maken en vaste trap plaatsen

Van eerste verdiep naar zolder een vaste trap te plaatsen. Huidige uitschuifbare trap wegnemen en trapgat toemaken. Nieuw trapgat op andere plaats maken om de nieuwe trap te plaatsen. Gat moet worden gemaakt in betonnen welfsels.