Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trapgat maken en trap van eerste verdieping naar zolder plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trapgat maken en trap van eerste verdieping naar zolder plaatsen:

Trapgat te maken voor vaste trap naar de zolder

Op zoek naar een vakman om een trapgat te maken. Nu is er een valluik op deze plek. Er is ook een vaste trap met een kwartdraai te plaatsen.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij hebben een gelijkvloerse woning met grote zolder. En willen graag een vaste trap maken. Alsook een trapgat maken.

Trapgat maken en trap installeren

Ik zou graag een trapgat laten maken zodat we van de tweede verdieping naar de zolder kunnen gaan. Daarbij zou ik ook graag een nieuwe trap laten installeren.

Trapgat naar zolder maken en vaste trap plaatsen

Trapgat slijpen naar zolderverdieping. Betonnen gewelven dienen vermoedelijk te worden opgevangen. Bedoeling om een vaste trap te plaatsen naar de zolder

Trap plaatsen

Op dit moment zit er een valtrap naar de zolder geinstalleerd. Deze zouden wij graag willen verwijderen en een vaste houten trap willen plaatsen naar de zolder. Hier zou dus het huidige trapgat gevuld moeten worden en nieuw trapgat gemaakt moeten worden. Dit gaat om een betonnen vloer. De trap moet onderaan een kleine draai maken, de klassieke vorm.

Nieuwe trap naar zolder + gat maken in betongewelf

We willen graag een vaste trap plaatsen naar de zolder, hievoor moet er een nieuw gat geplaatst worden in de betongewelven, daar het trapgat op een andere plaats komt. Andere opening dichtmaken.

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Trapgat maken + trap plaatsen met kwartdraai naar zolder toe. Schuiftrap. men kan op de zolder.

Trapgat te maken en vaste trap naar zolder steken

Wij zouden graag een vaste trap plaatsen naar onze zolder. Op dit moment zit er een trapluik. Er zou dus een nieuw trapopening moeten gemaakt worden en de vloer op de zolder is in beton.