Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trapgat te maken en vaste trap naar zolder steken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trapgat te maken en vaste trap naar zolder steken:

Trap plaatsen

Op dit moment zit er een valtrap naar de zolder geinstalleerd. Deze zouden wij graag willen verwijderen en een vaste houten trap willen plaatsen naar de zolder. Hier zou dus het huidige trapgat gevuld moeten worden en nieuw trapgat gemaakt moeten worden. Dit gaat om een betonnen vloer. De trap moet onderaan een kleine draai maken, de klassieke vorm.

Nieuwe trap naar zolder + gat maken in betongewelf

We willen graag een vaste trap plaatsen naar de zolder, hievoor moet er een nieuw gat geplaatst worden in de betongewelven, daar het trapgat op een andere plaats komt. Andere opening dichtmaken.

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Trapgat maken + trap plaatsen met kwartdraai naar zolder toe. Schuiftrap. men kan op de zolder.

Trapgat te maken en vaste trap naar zolder steken

Wij zouden graag een vaste trap plaatsen naar onze zolder. Op dit moment zit er een trapluik. Er zou dus een nieuw trapopening moeten gemaakt worden en de vloer op de zolder is in beton.

Trapgat maken en houten trap plaatsen

Wij wensen onze zolder om te bouwen tot leefruimte. Hiervoor dient er een zoldergat geslepen te worden en ook het oude zoldergat moet men dichtmaken. Hiernaast het plaatsen van een houten, vaste trap naar de zolder.

Trapgat maken en trap van eerste verdieping naar zolder plaatsen

Graag hadden wij een trapgat laten maken voor een vaste trap naar zolder. Betreft een houten vloer en een trap zonder hoeken.

Plaatsen zolderluik met trap

Wij hebben een bestaand zoldergat met een zeer onstabiele, versleten harmonica trap. Graag willen we dit laten vervangen door een houten, uitschuifbare trap. Het trapgat is redelijk klein (60cm op 90 cm). Mocht het mogelijk zijn om dit groter te maken.

Trapgat naar zolder maken + trap plaatsen

We zouden graag een trap steken naar de zolder, zodat we deze kunnen gebruiken als leefruimte. De zolder vloer bestaat uit wat men in de volksmond 'klokwelfsels' noemt. We zouden graag een houten trap steken.