Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trapgat verplaatsen en vaste trap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trapgat verplaatsen en vaste trap plaatsen:

Trapgat verplaatsen en vaste trap plaatsen

Momenteel zit er een trapluik naar de zolder. We willen deze graag vervangen door een vaste trap, boven de trap die van gelijkvloers naar eerste verdieping gaat. Hiervoor zou het trapgat verplaatst moeten worden tegen de kant van de buitenmuur.

Trapgat verplaatsen en vaste trap plaatsen

We zouden graag de trapgat naar de zolder tegen de buiten muur willen hebben. Nu is het in het midden van de gang en is het juist voor 2 deuren van de kamers.

Zoldergat verplaatsen en vaste trap installeren

Ik wil mijn zoldertrap vervangen door een vaste trap. Het trapgat moet hiervoor verplaatst worden. Ik heb een houtskeletbouw dus een houten zoldering. De huidige trap staat in de garage en de nieuwe trap moet daar ook komen. De toegang is dus vlot bereikbaar.

Verplaatsen van een trapgat en een stabiele trap plaatsen

Een trapgat op zolder moet verplaatst worden om het praktisch te kunnen indelen van de kinderkamers. Daar moet dan een stabiele trap heen leiden, aansluitend op de trap op het eerste verdiep. plus een een nieuwe vaste trap met leuning plaatsen

Vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat dichten

Momenteel moet je met een trapje door de ene kamer om naar de zolderkamer te gaan. Om twee volwaardige kamers te maken willen we het bestaande trapgat dichten, een nieuw trapgat maken en de trap verplaatsen. Naast de trap kunnen we een nieuwe muur maken met een deur. Idealiter zouden we onder de trap een ingebouwde kast willen maken zodat we deze kunnen gebruiken in de eerste kamer en zo geen ruimte verliezen. Maw wat is de kost voor: trapgat te dichten, nieuw trapgat, trap, muurtje en eventueel een ingebouwde kast.

Zoldertrap plaatsen

Momenteel zit er geen trap naar de zolder. We willen het trapgat verplaatsen en een trap steken boven de trap die van gelijkvloers naar eerste verdieping gaat.

Metalen trap vervangen door houten trap en trapgat verplaatsen

Voor in ons nieuwe huis zijn wij opzoek naar een trap. Momenteel staat er een metalen wenteltrap om van de begane naar de eerste verdieping te gaan. Deze zouden wij graag vervangen door een houten rechte trap. Hiervoor zou ook het trapgat verplaatst moeten worden.

Bestaande trapgat afbreken en dichtmaken en metalen trap plaatsen

De zolder is nu toegankelijke via een uitschuifbare trap die bijna in het midden van de zolderruimte uitkomt. Ik zou het trapgat graag verplaatsen naar dezelfde locatie als die van de eerste verdieping en boven de trap van 0 naar 1 deze nieuwe trap laten steken van 1 naar zolder. Werken houden in: afbraak en dichtmaken van bestaande trapgat, maken van nieuw trapgat en installeren van een nieuwe, vaste trap plaatsen in metaal.