Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trapleuning op maat plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trapleuning op maat plaatsen:

Trapleuning op maat plaatsen

U-Vormige trapleuning maken en plaatsen. Ruw opgemeten afmetingen zijn 2.22m, 1.97m en 2m, opgemeten tot aan de muur niet rekeninghoudend met het feit dat leuning iets van muur verwijderd is. Van beneden naar boven, linksdraaiende trap, leuning aan buitenzijde rechts. Graag leuning in metaal bevestigd aan de muur.

Hoekkast op maat maken in gang

Ik wil graag een hoekkast laten maken voor op een gang op een 2de (en tevens hoogste) verdieping. Afmetingen: van deur tot hoek (links)= 96 cm; van hoek tot trapleuning (rechts)= 131 cm; hoogte = 267 cm; diepte=60 cm. Er zou een kledingroede van +/- 100 cm aanwezig moeten zijn (voor het opbergen van jassen) en eventueel een (aparte) ruimte voor strijkplank en verder zo veel mogelijk planken. Graag afwerken met deuren. Doel van de kast = opbergen van jassen, (veel) schoenen, poetsgerief, ...

Twee trapleuningen op maat maken

Graag een tweede trapleuning laten installeren van het gelijkvloers naar de eerste verdieping en ook van de eerste naar de tweede verdieping. Ik ben dus op zoek naar een schrijnwerker die dit kan leveren en kan plaatsen. Graag in afwasbaar materiaal te trapleuning.

Trapleuning op maat plaatsen

Graag wil ik een greep met muurbevestiging plaatsen voor mijn trap het liefst in RVS of Inox

Trapleuning plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een trapleuning kan plaatsen of eventueel zelf een op maat kan maken. Wij hebben een volledig open trap in hout.

Houten trap op maat maken

Maken van een houten trap op maat. Van het eerste verdiep naar zolder geplaatst. De trap komt aan 1 zijde , andere zijde met een trapleuning. Er is een trapgat aanwezig.

Renovatie te Deinze

Beste, Graag hadden wij een prijsofferte voor de volgende werken: - Maken en plaatsen van een voutedeurtje in mdf - De bestaande trap fatsoeneren : zijlatten aanbrengen,leuning en trapreling - In de berging : valse wand met deur naar de kelder + trapleuning - In de inkomhal : op maat gemaakte ingemaakte kast Adresgegevens bij afspraak

Wij zoeken een ijzersmid die op maat een ...

Wij zoeken een ijzersmid die op maat een trapleuning kan maken