Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trapleuning plaatsen overloop" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trapleuning plaatsen overloop:

Trapleuning plaatsen overloop

Wij zijn op zoek naar een balustrade. Enkel een balustrade/borstwering bovenaan (geen trapleuning) Verticale stalen balustrade, zo fijn mogelijk. Breedte: +/- 90cm , standaard hoogte. Inclusief plaatsing door jullie. Zou in onze tegel moeten en langs 1 kant in de muur.

Plaatsen van houten trapleuning

Wij willen graag een trapleuning laten plaatsen, maar weten niet wat de beste methode hiervoor zou zijn. Het hout voor de leuning hebben we zelf al beschikbaar, het moet enkel geplaatst worden. De leuning zou in drie delen opgesplitst moeten worden, één deel per muur langs waar de trap loopt. De trap gaat van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Trapleuning zwart staal plaatsen

Een zwarte stalen trapleuning, vierkant of rechthoekig design, voor een rechte trap van een 5-tal meter + montage

Twee trapleuningen op maat maken

Graag een tweede trapleuning laten installeren van het gelijkvloers naar de eerste verdieping en ook van de eerste naar de tweede verdieping. Ik ben dus op zoek naar een schrijnwerker die dit kan leveren en kan plaatsen. Graag in afwasbaar materiaal te trapleuning.

Trapleuning in glas/plexiglas

Het plaatsen van een trapleuning in plexiglas of glas voor 2 trappen en balustrade op 1ste verdiep ( ook in plexiglas)

Trap met open treden te plaatsen

Bij het renoveren van onze zolder hoort natuurlijk een vaste trap, trapleuning en eventueel balustrade aan de zolder. De trap moet geplaatst worden tussen de eerste verdieping en de zolder. Om zoveel mogelijk licht door te laten, hebben we een voorkeur voor open treden. Er staat reeds een beukentrap van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. Deze zullen we renoveren. Bedoeling is dat oud en nieuw een mooi geheel vormen. Opening is al voorzien.

Nieuwe houten trapleuning te plaatsen op bestaande trap en overloop

Graag een vakman voor het plaatsen van een nieuwe houten trapleuning op een bestaande trap. Het betreft een klassieke trap met kwartdraai langs onderen alsook een overloop. De trap bestaat uit zo'n 15 treden en de overloop is zo'n 2 meter. Alvast bedankt.

Inox trapleuning op bestaande trap plaatsen

Ik verhuis naar een huis met een trap tussen twee muren. Ik zou graag een trapleuning willen laten plaatsen zodat de kleinkinderen veilig naar boven en beneden kunnen.