Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trappen installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trappen installeren:

Trappen installeren

Wij zijn ons huis grondig aan het renoveren en hebben hierbij twee trappen nodig: één in de de inkomhal, van de gelijkvloers naar de eerste verdieping (boven de trap van de kelder naar de gelijkvloers). - een trap van de eerste verdieping naar het dak (met bovenaan een automatische koepel, reeds besteld). Type en materiaal is te bespreken met de vakman. Trapgat wordt nog verder gemaakt naar gelang hoe breed de trap moet zijn. Ze zijn in bezit van een dakterras met koepel, de trap moet dezelfde breedte hebben.

Buitentrap installeren

Ik wil een trap van 8 treden hoog, diepte van 1,90 met een stalen frame en 8 betonnen trappen naar de tuin.

Op maat maken en installeren trappen en deuren

Op maat maken en plaatsen van twee beuken trappen in tweede keus om zelf te verven of laten verven. 7 binnendeuren en 1 schuifdeur (binnendeur) die reeds klaar zijn moeten geplaatst worden. We hebben ook nog twee plaatsen voor het plaatsen van ingebouwde kasten. Hier graag mogelijkheden bekijken.

Installeren metalen trap in kelder

Wij willen graag onze houten keldertrap vervangen door een metalen exemplaar. Gegevens: +/-186 cm hoogteverschil - 10 trappen +/- 75 cm B Opdracht is inclusief aanmaak trap met leuning, plaatsing én afbraak huidige houten trap. Kunnen we daarvoor een afspraak maken in functie van een offerte.

Trappen installeren

2 trappen: rubberwood of eik • Dichte trappen waarvan onderste trap mooi afgewerkt onderaan • Kwartslag onderaan de trap draaiend naar links • 16 treden • Simpele leuning met spijlen verticaal, enkel aan de link-kerkant die trappen ook met elkaar verbindt (rechts is een muur) • Breedte 90 cm beide trappen • Hoogte 290 cm (onderste trap), en hoogte 280cm • Lengte 350cm beide trappen

Installeren van houten trappen

Ik ben op zoek naar 2 houten trappen bij renovatie woning. 2 gesloten trappen, waarvan 1 met kwart draai onderaan. Met plaatsing. Opmeting ter plaatse noodzakelijk.

TRAPPEN INSTALLEREN: Vaste trap naar ...

TRAPPEN INSTALLEREN: Vaste trap naar zolder plaatsen.