Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Trappen en kasten voor duplex op maat maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Trappen en kasten voor duplex op maat maken:

Trappen en kasten voor duplex op maat maken

We hebben drie slaapkamers. Hierin zouden we drie keer een trap willen maken naar duplex gedeelte. Graag een kast onder de trap zodat dit ook als kleerkast kan dienen. De bovenverdieping willen we afmaken met een vloernet. We zoeken iemand die het geheel kan maken: houten constructie + net. Ofwel iemand die de houtenconstructie kan maken, en we aansluitend een vakman voor het net inschakelen. Hier hebben we al wel iemand voor gevonden.

Op maat maken en installeren trappen en deuren

Op maat maken en plaatsen van twee beuken trappen in tweede keus om zelf te verven of laten verven. 7 binnendeuren en 1 schuifdeur (binnendeur) die reeds klaar zijn moeten geplaatst worden. We hebben ook nog twee plaatsen voor het plaatsen van ingebouwde kasten. Hier graag mogelijkheden bekijken.

SCHRIJNWERK: KASTEN IN MDF. TRAPPEN ...

SCHRIJNWERK: KASTEN IN MDF. TRAPPEN NAAR EERSTE VERDIEP EN ZOLDER DEUREN IN MDF