Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Nieuwe trappen plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe trappen plaatsen:

Twee trappen renoveren

Bij de eerste trap moet men de treden bekleden. Zijwanden van trap in zelfde kleur en materiaal afwerken. Bestaande leuning afbreken en nieuwe plaatsen. De tweede trap ook te bekleden. Zijwanden van trap in dezelfde kleur en materiaal afwerken. Nieuwe leuning maken. Is draaitrap onderaan naar rechts. Allebei de trappen ongeveer 17 treden.

Laminaatbekleding plaatsen voor 2 betonnen trappen

Vakman voor 2 nieuwbouw betontrappen in laminaat te laten bekleden. Deze hebben beide 16 treden met een kwartdraai.

Nieuwe trappen plaatsen

Twee trappen te plaatsen. Een van de gelijkvloer naar de eerste verdieping met een draai in en een rechte trap van het eerste naar de zolder.

Twee nieuwe trappen in rubberwood plaatsen

Ik wil nieuwe trappen plaatsen. Dit van de eerste naar de tweede verdieping en ook van de tweede naar de derde. Eerste verdieping: hoog 370 cm breed 81 cm. Tweede verdieping: hoog 330 cm ,breed 81 cm. Beide gesloten trappen in rubberwood.

3 nieuwe trappen plaatsen in een renovatieproject

Ik heb drie trappen nodig in een renovatieproject. Een eenvoudige keldertrap. een gesloten trap tussen gelijkvloers en eerste verdieping, een open trap tussen tweede en derde verdieping. Zowel hout als metaal is een optie.

Houten trappen plaatsen

We zijn op zoek naar twee trappen. Beiden hebben één kwart draai. Bovendien hebben we hier ook graag een leuning bij. Deze is liefst in staal of in hout (graag weten we een prijsinschatting van de beide opties). Qua look zoeken we een lichte, naturel ogende houten trap. Momenteel staat er een simpel houten trapje dat (volgens ons) vlot kan afgebroken worden.

Twee houten trap op maat plaatsen

We hebben een oud huisje gekocht,en willen daarvoor 2 nieuwe trappen laten plaatsen. het grootste probleem is dat de trappen maar 60cm breed kunnen zijn.

Houten trap plaatsen

Trap 1: Gelijkvloers naar tussenverdiep: rechte trap (boven keldertrap) Trap 2: Tussenverdiep naar eertse verdiep: Rechte trap Trap 3: Eerste verdiep naar zolder: Rechte trap De drie trappen zijn zo geplaatst dat ze in de ruimte 'naast elkaar' liggen. Na trap één kom je op een klein traphalletje, zodat de trap aan de andere kant verder omhoog kan gaan. Landelijke stijl of klassiek . Alle 3 met leuning