Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "trappen renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor trappen renoveren:

Twee trappen renoveren

Bij de eerste trap moet men de treden bekleden. Zijwanden van trap in zelfde kleur en materiaal afwerken. Bestaande leuning afbreken en nieuwe plaatsen. De tweede trap ook te bekleden. Zijwanden van trap in dezelfde kleur en materiaal afwerken. Nieuwe leuning maken. Is draaitrap onderaan naar rechts. Allebei de trappen ongeveer 17 treden.

Zandstralen of luchtgommen trap

Wij zouden graag onze trappen renoveren. Het betreft twee verdiepingen (ongeveer 40 treden).

Houten en betonnen trap renoveren en leuning plaatsen

2 trappen die moeten gerenoveerd worden. 1x hout met kwartdraai 12 treden en terug een draai 1x beton met een draai en 12 treden . Betonnen trap ven een leuning voorzien . Materiaal keuze en stjil te bespreken met de vakman .

8 trappen en 6 niveaus bekleden met tapijt in 2 panden

Renoveren van 8 bestaande trappen en 6 tussen niveaus bekleden met een kwaliteitsvol tapijt. Dit zijn momenteel houten trappen, de niveaus zijn ook in hout. Dit zijn twee bestaande panden.

Renoveren van houten trap en binnendeuren

Verwijderen oude verflagen + vernis eraf doen. Houten trappen renoveren en houten binnendeuren, zandstralen. De trap is van de gelijkvloers naar de eerste verdieping.

Houten trappen renoveren

Vernieuwen van oude trappen. Volledig afbreken en nieuwe houten trappen plaatsen.Glv naar 1 ste en 1 ste naar 2 de verdieping. Balustrades ook te vernieuwen

Trap en leuning bekleden in hout

Trappen renoveren dmv overzettreden even ook nieuwe leuning. Nu een houten trap en te bekleden met nieuw ehouten treden. Leuning in hout.

Trapleuning plaatsen

Waar moet de borstwering geplaatst worden? : binnen In welke uitvoering heb je interesse? : modern / tijdloos In welke materialen heb je interesse? : inox / RVS Welk type trapleuning moet er geplaatst worden? : greep met muurbevestiging. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : heb 2 ronde trappen van hardhout leuningen en spijlen wil ik vervangen voor RVS en traptrede renoveren