Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Treden van trap herstellen en op maat maken bureauruimte" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Treden van trap herstellen en op maat maken bureauruimte:

Houten trap plaatsen

De huidige trap moet volledig verwijderd worden. De zijkant van de trap is een muur en deze moet ook bekleed worden met houten panelen. 20 tal treden. De muur is 1,5m hoog die moet bekleed worden.

Traprenovatie uitvoeren

Zeer smalle trap bekleden of schilderen. Momenteel ligt er vilt op met vermoedelijk oud hout eronder. 2 Appartementen met gemeenschappelijk deel van 29 treden en 2 draaivlakken en 1 deel van 33 treden dat enkel van bovenbuur is. Graag goedkoopst mogelijke optie, kokos of sigal in zwart?

Nieuwe trap plaatsen

Nieuwe rechte, houten trap. Er staat momenteel een trap met 16 treden, dus er is een trapgat aanwezig.

Gesloten trap renoveren

Wij willen graag onze trap laten renoveren. Dit is een gesloten recht model, 14 treden en 15 trapneuzen. We hadden er graag ook de zijafwerking en verlichting bij gehad.

Houten trap bekleden

Houten trap van 14 treden bekleden.

Trap vernieuwen of renoveren

Trap veiliger maken. Momenteel open trap uit spouw met houten treden en men wil graag een gesloten trap. Indien niet mogelijk de huidige trap gesloten te maken, nieuwe trap plaatsen. Huidige trap is 14 treden tot 1ste verdiep en dan nog eens 14 treden tot zolder. Treden zijn niet bekleed.

Trapbekleding PVC / vinyl plaatsen

Betonnen trap van 15 treden en 1 uitlooptrede bekleden in PVC of vinyl. Trap is 1m breed en in de draai is het grootste stuk 53cm diep.

Nieuwe houten trap plaatsen

Nieuwe houten trap plaatsen. Deze van het gelijkvloers naar de 1ste verdieping, dit is 13 treden, bordes, 6 treden.