Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Tuinhuis 240X180 plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinhuis 240X180 plaatsen:

Tuinhuis Tokio 240 x 180 cm plaatsen

Vakman voor het plaatsen van tuinhuis Tokio 240x180 cm van Makrko (tuinhuis dient nog besteld te worden). We hebben reeds een 300x300 cm betonnnen fundering laten gieten achteraan in onze tuin. Is een stormbeveiliging en dakgoot aan te raden voor dit type tuinhuis? Onze tuin is volledig omsloten door pannelen, dus de tuinhuis-onderdelen moeten waarschijnlijk door ons huis naar de tuin gedragen worden, er is geen rechtstreekse toegang tot de tuin.

Tuinhuis 240X180 plaatsen

Plaatsen van de makro tuinhuis " Tokio 240X180". Ik had graag de prijs "all-in" ontvangen met vloer en fundering.

Tuinhuis tokio en ondergrond plaatsen

Aangekocht tuinhuis Tokio 240x180 laten plaatsen ook moet er nog een onderlaag in klinkers worden voorzien

Plaatsen tuinhuis WALES

Uw gratis prijsofferte voor plaatsing tuinhuis WALES (240x180 cm diep) Hebben nog niet gekocht: beslissing hangt af vd prijs voor het plaatsen, misschien is de plaatsing voor ons budget te duur. Graag ook de afvoer=goot te plaatsen voor afvoer vh regenwater in het gras dan, en de verankering vh tuinhuisje op reeds gegoten cementen plateau.

Montage blokhut Tokio

Graag hadden wij een offerte gekregen voor de montage van het tuinhuis tokio 240x180. Er zou ook een betonplaat moeten voorzien worden als ondergrond.