Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele timmerman voor "Tuinhuis herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met timmermannen in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende timmermannen, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met timmermannen uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Tuinhuis herstellen:

Tuinhuis herstellen

Ik wil graag mijn tuinhuis laten herstellen. Waterschade, houten tuinhuis is hierdoor beginnen te werken (dak en zijkant is beschadigd) Gegevens tuinhuis: Blokhut Biancasa Modern Anthonia 3260 x 3260 - 28 mm

Herstellen bestaand tuinhuis

Tuinhuis van 4m x 3m herstellen. Er komt water binnen langs dak en vloer.

Herstellen onderste planken van houten tuinhuis en aanbouwen overkapping

Mijn houten tuinhuis staat ca 25 jaar maar aan de de wind-en regenkant zijn de 2 onderste planken (kliksysteem) aan het verzakken en rotten. Graag zou ik dit willen herstellen zonder het tuinhuis zelf te vervangen. Het overige is nog in vrij goede staat. Ook wil ik aan de kant van regen en wind een overkapping maken waaronder ik enkele zaken kan stockeren.

Herstellen tuinhuis

In ons tuinhuis zijn er verschillende rotte planken die ik graag hersteld of vervangen wil. Eventueel ook eens bekijken of dakbedekking nog voldoet. Oppervlakte is 4 op 8 meter.

Tuinhuis Cambridge XL herstellen

Ik heb een tuinhuis cambridge xl geplaatst op betonnen sokkel. De voorgevel staat pas maar iets bol. Waardoor ik de planken van het dak niet kan leggen. Ook deplankjes van de planken van de spits wat scheef zijn getrokken. De bolling komt door het werken VN de planken voor de opbouw. De spitsen en draagbalken liggen er op (de foto's zijn voor het plaatsen van de spitsen en draagbalk genomen) Ik ben op zoek naar iemand die dit kan corrigeren zodat het dak er op kan

Herstellen tuinhuisje

Waterpas maken dak tuinhuis en vervangen van een drietal planken onderaan wegens waterschade

Tuinhuis herstellen

Ik wil graag ons tuinhuis opknappen en eventueel rotte planken vervangen.

Herstellen tuinhuis

Door stormschade is onze linkerkant van ons tuinhuis verschoven waardoor er een opening is tussen deur en want. Ook roofing van het dak is weg gewaaid. Tuinhuis is volledig opgebouwd uit hout.